Презентація у Львові.

11 червня (п’ятниця) о 18.00 у книгарні «Є» (Львів) відбудеться зустріч із тернопільською поеткою та художницею Ганною Осадко та презентація її першої книги Та, що перевертає пінгв...
 
Презентація у Львові
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Та, що перевертає пінгвінів у Львові
wanda-nova.livejournal.com
Та, що перевертає пінгвінів у Львові
Презентація у Львові

11 червня (п’ятниця) о 18.00 у книгарні «Є» (Львів) відбудеться зустріч із тернопільською поеткою та художницею Ганною Осадко та презентація її першої книги Та, що перевертає пінгвінів, що вийшла у видавництві «Навчальна книга – Богдан».

11 червня (п’ятниця) о 18.00 у книгарні «Є» (Львів) відбудеться зустріч із тернопільською поеткою та художницею Ганною Осадко та презентація її першої книги Та, що перевертає пінгвінів, що вийшла у видавництві «Навчальна книга – Богдан».

Поезії у книзі гармонійно поєднуються з ілюстраціями авторки. Післямову до збірки написав Дмитро Стус.

На сайті «AVTURA.COM.UA» можна побачити, як виглядає книга, почитати уривок і рецензії критиків та ознайомитися з біографією авторки.

Адреса книгарні "Є" - Львів, просп. Свободи, 7

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100