Правила користування.

Правила користування сайтом
 
Правила користування
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Колонка

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Новий проект реалізовуватиме освітні програми у сфері літератури, книжкової справи, літературного менеджменту та дотичних сферах суспільного життя, які пов’язані з роботою над текстом.

Отож, в нашому випадку кожен двадцятий захотів скачані електрони матеріалізувати в паперовій версії. Оце і є „рекламна користь” від вільного розповсюдження інформації (піратів), щоправда, непряму рекламу не так вже й легко, а пряму шкоду теж неможливо порахувати, бо значна частина тих, хто скачував, просто не отримала б доступу до паперової книжки, навіть якщо дуже хотіла б: книжка була на полицях переважно київських книгарень та мережі книгарень «Є».

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати etalonsadforum.com на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Правила сайту "Автура"

Правила сайту "Автура"

1. Загальні
1.1. Робочою мовою сайту є українська. Це питання не мовознавче, а навігаційне. Іншомовні дописи можуть видалятися модератором.
1.2. Заборонено вживання слів письменник, дискурс та інтенція.
1.3. Необхідно дотримуватися правил нетикету: слід утримуватися від флуду, офтопу, тролінгу, особистих образ та інших проявів нетолерантності в мережі. Тут обговорюють книжки, а не авторів та плітки про них.
1.4. Дописи, що не відповідають вказаним вимогам можуть видалятися або частково редагуватися з позначенням цього безпосередньо в тексті.
 
2. Для авторів
2.1. Ресурс створено для популяризації, промоції, обговорення й розповсюдження книжок українських авторів. Зареєструватися на ньому в якості автора може кожен, хто має хоча б одну видану українську книжку.
2.2. Українським автором є кожен, хто себе таким вважає. Правило щодо мов не розповсюджується на виключно українську мову книжок. Українські автори вправі писати книжки будь-якою мовою, видаватися будь-де, виставляти на цьому сайті іноземні переклади своїх книжок, рецензії в пресі мовою того видання, яке їх надрукувало, тощо. При цьому обговорення книжок та інша активність в межах сайту все одно має вестися українською.
2.3. Автор має зареєструватися на сайті особисто. Реєстрація від імені автора його літагентом, піар-менеджером видавництва, іншою довіреною особою не вітається, хоча припустима. Але про це слід сповістити редакцію сайту окремим електронним листом після регістрації.
2.4. Якщо такої довіреної особи в автора нема, а брак часу чи користувацького досвіду не дозволяє підтримувати свою сторінку власноруч, сконтактуйте з редакцією і надайте необхідні матеріали про себе й свої книжки.
2.5. У випадку перекладів іноземних авторів українською перекладач реєструється як автор, і перекладена книжка виводиться на його сторінці.
2.6. У випадку співавторства реєструватися і викладати книжку може хоча б один з авторів. Якщо обидва (всі троє, всі N) автори зареєстровані на сайті, книжка виводитиметься на сторінці кожного.
2.7. Альманахи, антології, часописи можуть реєструвати тільки їхні упорядники, редактори тощо.
2.8. При реєстрації слід вказати усі дані, відмічені зірочкою. Персональні дані не розголошуються. Інші поля, як от Біографія, Епіграф чи Особистий веб-сайт (блог), є опціональними, але їх заповнення враховується в подальших розрахунках рейтингу авторів, тому краще їх заповнити.
2.9. Персональна сторінка автора стає доступною після схвалення модератором і дадавання хоча б одної книжки. Бажано подати інформацію про всі свої книжки а також різні їх видання, навіть якщо їх ще чи вже не можна знайти у книгарнях. Принаймні, ніхто краще за самого автора не впорається з власною бібліографією.
2.10. Додавати рецензії на книжки в ЗМІ слід з обов'язковим посиланням безпосередньо на сторінку, на якій ту рецензію надруковано.
2.11. У випадку, якщо друковане ЗМІ досі не має сайту, дозволяється посилання на його передрук на авторському сайті чи блозі.
2.12. У випадку числених передруків однієї й тієї ж рецензії різними сайтами, додавати її слід лише один раз, бажано з посиланнями на першоджерело, а не передруки. У разі множинного додавання рецензії вона вилучається з обрахунку рейтингу книжки без попередження.
2.13. Автор може зареєструвати також один читацький аккаунт, але просимо вас утримуватися від коментування власних книжок. Такі дописи помітні в адмінці і не братимуться до уваги при розрахунках рейтингу книжок без оголошення про це.
 
3. Для читачів
3.1. Зареєструвавшись, ви отримуєте можливість:
  • залишати відгуки на книжки;
  • оцінювати їх;
  • обговорювати на форумі;
  • замовляти їх безпосердньо в автора (можливо, з автографом);
  • чи купувати в інтернет-магазині, -
і впливати таким чином на рейтинг книжок та авторів.

А також:

  • отримувати анонси про презентації, автограф-сесії, слеми, лекції та інші виступи уподобаних авторів;
  • отримувати повідомлення про нові книги та авторів в улюблених жанрах.
3.2. Крім того, ви можете взяти участь в програмах "самі собі бібліотечка" в своєму місті, буккросингу, пошуку раритетних книжок, щомісячних розіграшів книжок предаставлених авторів тощо, які заплановані в процесі розвитку сайту.

Долучайтеся!

Реклама
Rambler's Top100