Запущено рейтинг книжок.

Оголошується період тестування рейтингу книжок, обраховуваному за оригінальною формулою, що бере до уваги особливості вітчизняного видавничого процесу.
 
Запущено рейтинг книжок
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Піднімемо рейтинг!
computerstory.ru
Піднімемо рейтинг!
Запущено рейтинг книжок

Оголошується період тестування рейтингу книжок, обраховуваному за оригінальною формулою, що бере до уваги особливості вітчизняного видавничого процесу.

Ми довго готували цю фічу, яка була б недоречною на малій колекції книжок. Зараз ми начебто все поюстирували, рейтинг здається нам не дуже недоречним, і ми вирішили виводити числові значення "коефіціенту гучності" книжок, як і пропонуємо розшифровувати оте кг, яке ви можете побачити поряд з кожною книжкою.

В кожній категорії (жанрові) книжки тепер виводяться за цим рейтингом. На цьому посиланні, наприклад, рейтинг перекладів. Якщо порядок книжок у цих рейтингах видається вам нелогічним, нема нічого простіше на це вплинути - реєструйтеся як читач, пишіть хоча б декілька речень відгуку й голосуйте. Без читачів цей рейтинг справді не працюватиме. Правильне підбирання ваги читацького голосу залежатиме від вашого ентузіазму в голосуванні. Рейтинг перераховується щогодини. Пробуйте, дивіться на зміни, обурюйтесь або погоджуйтесь. Оголошуємо початок тестового режиму голосувалки.

Долучайтесь

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100