Видавництво Альтерпрес.

Українське видавництво Альтерпрес - адреса, телефон, веб-сайт, опис, видавничі серії, видані книжки
 
Видавництво Альтерпрес
Видавництва по містам

Всі видавництва (55)

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Видавництво
Альтерпрес

м.Київ, Київська обл.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 28
Телефон: +38 (044) 501-24-59
Веб-сайт: www.alterpress.com.ua

Будь-яке видавництво свою історію пише книгами, які видає. Ось і історія "Альтерпресса" вимірюється в книгах, а не в літах. Хоча "Альтерпрес" і є одним з перших незалежних і недержавних видавництв України. Видавництво переживало разом з країною і зльоти, і падіння, але ніколи не припиняло діяльності і ніколи не припиняло активний пошук авторів як художньої літератури, так і науково-навчальною. Серед відкриттів видавництва і Андрій Курков - "Альтерпресс" першим видало його тепер всесвітньо відомий роман "Пікнік на льоду" ще в 1996 році. "Альтерпресс" став і першим видавцем Яна Валетова, тепер широко видаваного в Росії автора з Дніпропетровська. Його роман "На іншому березі Стикса" став лідером продажів видавництва за рік. Видавництво "Альтерпресс" завжди було і залишається активним учасником літературного процесу України. У кінці дев'яностих у видавництві виходили дві серії книг : "Візитна картка" і "Зворотний зв'язок". У серії "Візитна картка" виходили книги українських авторів англійською мовою. Серія видавалася для того, щоб ознайомити зарубіжних видавців і критиків з сучасною українською літературою. Серія "Зворотний зв'язок" навпаки був спрямований ззовні на Україну. У цій серії друкувалися переклади на українську і російську зарубіжних авторів. У 2008 році "Альтепрес" повернувся до активної участі в літературному процесі, ставши не лише одним із співзасновників літературного конкурсу короткого роману "Євроформат", але і видавцем творів лауреатів конкурсу. У новій серії "Євроформат" готуються до друку тепер не лише два лауреати - Валентин Терлецкий (Запоріжжя) і Дарина Іванова (Київ). У цій же серії виходить найближчим часом антологія сучасної прози Закарпаття "...". В цій книзі в якості "упорядника" виступив постійний друг і автор видавництва Андрій Курков. Не забуває видавництво наймолодших читачів. Для них в 2008 році почала видаватися серія книг "Моя перша книга" - це книги для найменших, ілюстровані те ж найменшими художниками. Видавництво "Альтерпрес" не має амбіцій формувати ідеологію книжкового ринку України. Для нас набагато важливіше залишатися видавництвом, книги якого щодня затребувані як звичайними читачами, так і фахівцями, готовими приїжджати за потрібною книгою прямо в "Альтерпресс". Видавництво "Альтерпрес" щорічно бере участь в київському книжковому ярмарку. На нашому стенді можна не лише купити випущені нашим видавництвом книги, але і отримати іменний автограф найвідоміших авторів, таких як Андрій Курков або Ян Валетов. Так само на виставці ми проводимо презентації наших нових видань.

Серії
Всі серії (1)   |   Euroformat (1)
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Фото Книжка Розділ
С.Лазо

— Альтерпрес, 2010. — 286 с. — (Серія: Euroformat). — м.Київ

Жанр:
- Авторська проза

569 кг
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100