Ерёменко Владимир : Li Galli : Книга о плавании парусной яхты вокруг Европы : Анотація, уривок з книги.

Автор Ерёменко Владимир. Li Galli : Книга о плавании парусной яхты вокруг Европы. У жанрах Пригодн...
 
Ерёменко Владимир : Li Galli : Книга о плавании парусной яхты вокруг Европы : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ерёменко Владимир "Li Galli : Книга о плавании парусной яхты вокруг Европы" (фото 1)
Li Galli : Книга о плавании парусной яхты вокруг Европы

Ерёменко Владимир

Склянка Часу*Zeitglas, 2013. — 136 с. — (Серія: Пригоди).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-2306-47-7
ББК: 84 (4УКР)6-4

Жанр:
Пригодницьке
Мариністика

Анотація:
Володимир Єременко працює в літературі півстоліття. Пише російською мовою.

Про клас гри письменника свідчать успіхи його книг в літературних конкурсах і читацький попит. Сьогодні Володимиру Єременку 74 роки. Накопичені величезні скарби життєвих спостережень, які не підводять письменника в творчості. Але це не усе. Його організм("бажайте мені пробачити непотрібний прозаїзм") зберігає неабиякий потенціал. У минулому році - в 73 роки - він обійшов на вітрильній яхті навколо Європи. Історія плавання і стала сюжетною лінією роману "li Galli".

У цій невеликій книзі читач почує голос великого Івана Бунина. Не у вигляді, зрозуміло, ремінісценцій. Іван Бунин перетворював абстрактні знаки листа в пейзажі з кольором і запахом, в людей, які поза сумнівом такі і не можуть виглядати і діяти, і говорити інакше; Бунин творив в душі читача свою, убедительнейшую реальність. Убедительнейшую реальність творить на листі і Володимир Єременко. Знайомлячись навіть з кращими книгами, ми відчуваємо стіну між героями і читачем, відчуваємо присутність автора.

Іван Олексійович Бунин своєю творчістю зруйнував цю стіну. Усуває завісу, що розділяє героя з читачем, і Володимир Єременко. Його герої спілкуються з читачем без посередника.

Директор издательства "Склянка Часу"
Александр Апальков

Книгу можна придбати післяоплатою 35 грн., замовивши її у видавництві

zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Пришествие в сей мир начиналось для меня благостно, если исключить послевоенный голод. Уже из пятидесятых годов XX века голод сорок седьмого виделся лишь мрачным эпизодом моей жизни, в остальном полной солнцем, ливнями, радугами, чистыми снегами и смутными упованиями, среди которых мнилась и надежда осмотреть Шар, на который я высадился перед Второй мировой, безоружный.
Со временем мне довелось узнать от философов, что человек рождается свободным. Но я этого не помню. Как только пробудилось моё сознание, я заметил, что самым надежным спутником в моей жизни является неволя, а несколько позже ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100