Іван Жусєв-Полтавський : "Скорботної душі голгофа" : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Іван Жусєв-Полтавський. "Скорботної душі голгофа".
 
Іван Жусєв-Полтавський : "Скорботної душі голгофа" : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Іван Жусєв-Полтавський ""Скорботної душі голгофа"" (фото 1)
"Скорботної душі голгофа"

Іван Жусєв-Полтавський

— Стасюк Л.С., 2012. — 96 с.
— м.Хмельницький. — Наклад 100 шт.

ISBN: 9789662758177
ББК: 83.3(4УКР-4ХМЕ)6

Жанр:
— Патріотична лірика

Анотація:
Книга "Скорботної душі голгофа" увібрала в себе природні здібності, характерні ознаки творчого мислення, де домінує художня аналітика сучасного світу з його прогресами і регресами. Молодому поету Івану Жусєву природно болить життя в усіх проявах і трактуваннях цього філософського поняття. Це і є одна з перших ознак духовної небайдужості митця як особистості. Наслідуючи народні, а також шевченківські мотиви і канони поезієтворення, І. Жусєв переливає у дебютні поетичні рядки біль, радість та високу музику натхнення. Дивує вроджене відчуття ритму, інтуїтивне знання традиційної техніки віршування молодого автора, який є переможцем чисельних обласних, всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100