Олександр Апальков, Сергій Лазо, Геннадій Анатолійович Молчанов : "Склянка Часу*Zeitglas", №70 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олександр Апальков, Сергій Лаз...
 
Олександр Апальков, Сергій Лазо, Геннадій Анатолійович Молчанов : "Склянка Часу*Zeitglas", №70 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Сергій Лазо, Геннадій Анатолійович Молчанов ""Склянка Часу*Zeitglas", №70 : літературно-мистецький журнал" (фото 1)
"Склянка Часу*Zeitglas", №70 : літературно-мистецький журнал

Олександр Апальков, Сергій Лазо, Геннадій Анатолійович Молчанов

(Переклад: Апальков Олександр, Хомутина Хельга)

Склянка Часу*Zeitglas, 2014. — 164 с. — (Серія: літературно-мистецький журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза
Часописи
Культурологія

Анотація:
У червневому номері 70 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Олександра ВОЛКОВА , Михайла НИЩОВЦОВА , Олександра ЦАРИКА, Павла ГАЙВОРОНСЬКОГО та Вікторії ОЧЕРЕТЯНОЇ .

Розділ Альтернативна проза представлений оповіданнями Сергія ЛАЗО , Олександра БОКЛАГА , Марії ХИМИЧ (СИВОХА) , Володимира КОМІСАРУКА, трилер Геннадія МОЛЧАНОВА.

У рубриці Вітчізняний роман розпочато публікацію нового роману Олександра АПАЛЬКОВА та завершено публікацію роману Вдада НАСЛУНГИ.

ПОЕЗІЯ представлена творами Світлани АНТОНИШИН, Сергія ЛЕВЧЕНКА, Катерини ЛИЗОГУБ, Олега АНДРІШКА, Віри ОЛЕШ, Едуарда ПОПОВА та новітніх молодих українських авторів.

У рубриці Сучасна поема побачив світ твір Олени ЗАСЛАВСЬКОЇ, „ЗАМЕТКИ НА ПОЛЯХ ВОЙНЫ”.

Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Олени МОРОЗОВОЇ. Письменниця Маргарита ШЕВЕРНОГА дає критичний огляд роману Анатолія КРИМА «УКРАИНСКАЯ КАБ(Б)АЛА».

Журнал ілюстрованоі Елеонорою АНТОНЧИК, та Олексієм МАРТИРОСОВИМ.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100