Гаська Шиян : Hunt, Doctor, Hunt! : Анотація, уривок з книги.

Автор Гаська Шиян. Hunt, Doctor, Hunt!. У жанрах Сюрреалістично-мандрівний роман. Анотація: Протагоніст Спиридон – чорношкірий студент-медик...
 
Гаська Шиян : Hunt, Doctor, Hunt! : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Гаська Шиян "Hunt, Doctor, Hunt!" (фото 1)
Hunt, Doctor, Hunt!

Гаська Шиян

Видавництво Старого Лева, 2014. — 239 с.
— м.Львів. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-617-679-094-5
ББК: 84(4УКР)Ш65

Жанр:
— Сюрреалістично-мандрівний роман

Анотація:
Протагоніст Спиридон – чорношкірий студент-медик бразильського походження, який щиро вболіває за Україну, трохи дивну і трохи рідну для нього землю. Його сюрреалістично-бурлескна історія – відображення абсурдності світу в сучасній геополітичній ситуації, усвідомлення маленького у великому і навпаки. Цей твір – спроба авторки і її героїв по долати відчуття внутрішнього та зовнішнього апокаліпсису через жагу до життя. Текст зітканий з мемів, рекламних мото, симулякрів і кореляції тілесних та емоційних переживань. Це пошук істини та порятунку серед потоку актуальних подій, який уже неможливо зупинити звичай ним вимиканням джерел інформації. Це намагання втечі у зону особистого комфорту через прості, буденні задоволення та через розмови з собою на межі реального і уявного. Несподівано часто найнеймовірніше у творі виявляється правдою. Це світ простих і дивних людей довкола, які, власне, і утворюють нашу сповнену суб’єктивізму об’єктивну реальність. Це подорожі далеко назовні і глибоко всередину, поєднання глобального і локального. Це, врешті, мандрівна пригода із карколомним фіналом.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (11) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

- Слухай, – гукнула вона услід, – залиш, будь ласка, свою зубну щітку.
- Навіщо тобі?
- Я збираю щітки усіх, хто зі мною спав. Підписую і користуюся час від часу. Це такий шанс на близькість. Життя, врешті-решт, не більш, ніж колекція зубних щіток – наших власних і чужих. Дивно, що рекламісти не додумалися ще до цього трюку. Дивно, що пропонують знешкодження зарази лише на щоках і язику. У мене завжди відчуття, що я ще й чищу мозок.
- Що тобі там чистити? Прогнилу бобову юшку?
- Ну, будь ласка. Там у мене є коробка з новими, які можна взяти в замін.
- Та добре. Зрештою, мій тренер у спортзалі ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100