Богдан Жолдак : Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Богдан Жолдак. Богдан Жолдак ...
 
Богдан Жолдак : Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Богдан Жолдак "Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша" (фото 1)
Книжка Богдан Жолдак "Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша" (фото 1)
Книжка Богдан Жолдак "Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша" (фото 2)
Богдан Жолдак про Карпа Соленика, Йосипа Тимченка, Івана Піддубного, Юрія Кондратюка, Миколу Лукаша

Богдан Жолдак

Грані-Т, 2009. — 128 с. — (Серія: Життя видатних дітей).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2923-77-3

Жанр:
Життя видатних людей
Дитячі оповідання

Анотація:
Цю книгу з серії «Життя видатних дітей» для маленьких розумників написав відомий прозаїк, сценарист та драматург Богдан Жолдак. Читайте захоплюючі історії про дитинство Карпа Соленика - мандрівного актора, гру якого визнавав найкращою навіть Тарас Шевченко; Йосипа Тимченка - найпершого в світі винахідника кіна, який жив в Одесі; Івана Піддубного - найвидатнішого світового борця, шестикратного чемпіона світу, який змагався у надважкій категорії; Юрія Кондратюка - дивовижного винахідника, який був автором розрахунків польоту та висадки американців на Місяць; Миколу Лукаша - найкращого українського перекладача, який знав понад двадцять мов і перекладав найцінніші шедеври.
Книга для допитливих мрійників.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100