Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина : "Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Валентина Захабура, р...
 
Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина : "Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина ""Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість" (фото 1)
Книжка Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина ""Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість" (фото 1)
Книжка Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина ""Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість" (фото 2)
Книжка Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина ""Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість" (фото 3)
"Ой, Лише, Або Як потрапити в халепу?" : пригодницька повість

Валентина Захабура, редактор Ткачук Галина, ілюстратор Слонова Катерина

Електрокнига, 2015. — 162 с.
— м.Київ. — Наклад 300 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-617-7026-27-2

Жанр:
Дитячі повісті
Іронічний детектив
Сучасне

Анотація:
Надходить пора літніх канікул. Саме час відпочити. Але Ойка з Лишком потрапляють у чергову пригоду. Як допомогти друзям, якщо ти знаходишся «за сто тисяч мільйонів світлових років» від них? Що таке кіднепінг? А що таке гоц і скрут? Через одну дівчинку, котра дуже любила поговорити про себе із малознайомими людьми, в одну історію зібрались: бандити й байкери, сусіди й школярі з Мельбурна, батьки і старий гуцул, начальник слідчого відділу і місцевий хуліган. А хто винен? Звичайно, наші герої. Хіба це не халепа?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100