Христина Дрогомирецька : Навігатори не працюють у темряві : Анотація, уривок з книги.

Автор Христина Дрогомирецька. Навігатори не працюють у темряві. У жанрах Верлібр. Анотація: Очі – перепона нашому зо...
 
Христина Дрогомирецька : Навігатори не працюють у темряві : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Христина Дрогомирецька "Навігатори не працюють у темряві" (фото 1)
Навігатори не працюють у темряві

Христина Дрогомирецька

Електрокнига, 2015. — 72 с. — (Серія: Не проза).
— м.Львів. — Наклад 724 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-617-7026-02-9

Жанр:
Верлібр

Анотація:
Очі – перепона нашому зору. Перцептивний образ – пам'ять. «Навігатори не працюють у темряві» - це так-звані відбитки обцасів, які залишає по собі пам'ять. І не важливо чи це особисті спогади, чи архетипні вкраплення, чи зустрічі з уявним навпроти дзеркала. Вони в сукупності та відбиваються один в одному, переходять один в одного, змінюють з легкістю виміри, як кругообіг води. Любов медитує тілесністю, локалізує себе у метафорах, слово виходах, позбувається важкого тіла, і дух вивільнений, очужується у просторі без кордонів і часових індикаторів. «Навігатори не працюють у темряві» - це відмова від всього, що було «до», відмова від івенту «життя» - це ніч, в яку помістили джазовий скет. Там часто ліричних героїв заміняє їх продукт – «насолода». Туманно, не ступаючи ногами на тверду землю. Вірші задають новий часовимір, новий часовий відрізок, що починається на заході сонця. Тоді, стираються рамки, чорним затушовується простір за вікном, а всередині – відключені табу та заборони. Він переходить у Неї, Вона переходить у Нього, і так до безкінечності.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Під паркетом б’ється серце
скляне,
fragile,
як на картонних коробках.
Притуливши
вухо
до підлоги.
На початку діалогу
із синьою стіною
чути:
тух…
тух…
Кардіограма.
На стелі—мольберт.
Голими
ногами
малювати.
Тримай за руку, щоби не впасти.
В одягу є свої переваги.
Мексиканська затока
на півдні
Алабами.

Реклама
Rambler's Top100