Євген Стеблівський : "Звенигора. Шабля на комісара" : роман : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Євген Стеблівський. "Звенигора. Шабля на комісара" : роман.
 
Євген Стеблівський : "Звенигора. Шабля на комісара" : роман : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Євген Стеблівський ""Звенигора. Шабля на комісара" : роман" (фото 1)
Книжка Євген Стеблівський ""Звенигора. Шабля на комісара" : роман" (фото 1)
Книжка Євген Стеблівський ""Звенигора. Шабля на комісара" : роман" (фото 2)
Книжка Євген Стеблівський ""Звенигора. Шабля на комісара" : роман" (фото 3)
"Звенигора. Шабля на комісара" : роман

Євген Стеблівський

— Ярославів Вал, 2015. — 369 с. — (Серія: "Український бойовик").
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-617-605-042-1
ББК: 84.4УКР6

Жанр:
Перша світова, Громадянська
Бойовики, екшн
Родинна сага

Анотація:
Ця книга - бойовик про звенигородських повстанців 1917 - 1921 р.р. Десятки епізодів шалених боїв козацької кінноти з російськими окупантами. В тому числі славетні і маловідомі: на станції Бобринська (Сміла), де Звенигородський кіш Юрка Тютюнника до ноги вирубав восьмитисячну російську армію Муравйова - того самого, який вбивав хлопців під Крутами. І який перед тим затопив кров'ю Київ, розмалювавши броньовики надписами: "Смерть украинцам!". Друга лінія сюжету про те, як сучасний хлопець шукає спогади про свого прадіда-отамана та про його кохану дружину.

Коло історії замкнулось. Російські орди - знову на землях Донбасу. Наче сьогодні червоний «командукр» Антонов-Овсєєнко отримав з Москви від Лєніна телеграму, в якій наказано змінити прізвище на українське «Овсієнко», підібрати напоказ людей з українськими іменами. Щоб показати всьому світові, що в Україні йде не українсько-російська, - а внутрішня, громадянська війна. А коли українці з союзниками розбили російські банди - нарком Троцький наказав залишкам совєцьких загонів відступати через кордони в Росію лише таємно, ночами – щоб приховати зв'язок з Москвою. Як і тоді, на українську землю сьогодні йдуть з Росії потужні ешелони зброї і мільйони коштів в валюті для підтримки кривавої «Донецької народної - (Совєцької) - республіки».



Гостросюжетний художній історичний роман, 2015 р. Автор: Євген Стеблівський

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100