Олександр Апальков, Ляшенко Геннадій, Кульбовський Микола : Октава-II : Музичний альманах (випуск II) : Анотація, уривок з книги.

Автор Олександр Апальков, Ляшенко Геннадій, Кульбовський Микола. Октава-...
 
Олександр Апальков, Ляшенко Геннадій, Кульбовський Микола : Октава-II : Музичний альманах (випуск II) : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Ляшенко Геннадій, Кульбовський Микола "Октава-II : Музичний альманах (випуск II)" (фото 1)
Октава-II : Музичний альманах (випуск II)

Олександр Апальков, Ляшенко Геннадій, Кульбовський Микола

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2016. — 72 с. — (Серія: Музичний альманах).
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-2306-89-7
ББК: 84 (4-Укр.-Рос) 6-5

Жанр:
Альманахи
Культурологія
Мистецькі книжки

Анотація:
Другий випуск альманаху ОКТАВА підводить певні підсумки та вносить “корекції” до першої спроби альтернативного музичного видання України, розпочатого минулого року. Редакцією отримано чисельні листи із відгуками на вихід першого випуску, на сайт альманаху надійшло багато коментарів. Ми, вдячні всім дописувачам і друзям, переконалися, що треба зберегти й розвинути далі той творчий інтерес, який був викликаний “першою ластівкою”. Звісно, у такий складний час дуже важко берегти та вдосконалювати будь-які творчі проекти. Але слід сприяти збереженню набутого досвіду та тих цінностей, котрі утворені талановитими людьми нашої країни. Саме тому ми підготували й адресуємо широким колам шанувальників животворного джерела музичної та пісенної творчості другий випуск альманаху “ОКТАВА”. До уваги читача – ексклюзивні інтерв`ю, нариси й розвідки про творчість корифеїв та сучасних українських митців: виконавців, композиторів (і в першу чергу – композиторів-аматорів), самодіяльні і професійні колективи, музичні течії та розмаїття культурницького життя України.
Лишаючись довідково-дослідним форумом, альманах поширює музичні знання та популярізує самодіяльну музичну творчість.

З повагою, Ірина АПАЛЬКОВА,
упорядник альманаху.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

“Октава” з’явалась вчасно і на вкрай важливу потребу для висвітлення проблем і досліджень музичної культури й мистецтва України.
Структура і зміст видання наповнені більшою мірою маловідомою інформацією, як про певні факти із життя та діяльності відомих музикантів, так і розкриває для читача персоналії музикантів-аматорів, які не менш цінні і цікаві для музичної культури поруч із музикантами-професіоналами. Саме цей акцент виглядає певною “фішкою” музичного альманаху.
Не аби яку зацікавленість викликає блок авторських творів у нотному викладенні, що надає можливості для поширення творчості ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100