Джаклін Вілсон : Історія Трейсі Бікер : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Джаклін Вілсон. Історія Трейсі Бікер.
 
Джаклін Вілсон : Історія Трейсі Бікер : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Джаклін Вілсон "Історія Трейсі Бікер" (фото 1)
Книжка Джаклін Вілсон "Історія Трейсі Бікер" (фото 1)
Книжка Джаклін Вілсон "Історія Трейсі Бікер" (фото 2)
Книжка Джаклін Вілсон "Історія Трейсі Бікер" (фото 3)
Історія Трейсі Бікер

Джаклін Вілсон

Навчальна книга - Богдан, 2010. — 192 с. — (Серія: Дівчатка Джаклін).
— м.Тернопіль. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-966-10-1126-6
ББК: 82.4 Вел

Жанр:
Ілюстровані книжки
Дитячі переклади

Анотація:
„Історія Трейсі Бікер” (The Story of Tracy Beaker), безумовно найвідоміша книга англійської авторки Джаклін Вілсон (нар. 1945 року), що принесла їй усесвітню популярність та численні літературні премії. Ця книга – оповідь десятирічної дівчинки із сиротинця про своє життя-буття, образи та прикрощі, вигадки і мрії. Трейсі Бікер – нестерпне дівчисько, що важко йде на контакт із вихователями, свариться з однолітками, шпиняє менших дітей і дістає старших. Але глибоко у душі в неї живе справжня дитяча мрія – вона хоче повернути маму... І коли врешті знаходиться людина, яка хоче мати її за дочку, Трейсі Бікер уперше в житті хоче ділитися цукерками, хай навіть із найлютішим ворогом.
Для молодшого та середнього шкільного віку.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл
# Книжка Ціна Книгарня
1. Історія Трейсі Бікер
Джаклін Вілсон
20.00 грн. мережа "Дім книги" (вид-во "Навчальна книга-Богдан"
Вінниця, Луцьк, Коростень, Мукачеве, Теребовля, Тернопіль, Славута, Хмельницький, Чернівці
Реклама
Rambler's Top100