Крістоф Рансмайр : Хвороба Кітахари : роман : Анотація, уривок з книги.

Автор Крістоф Рансмайр. Хвороба Кітахари : роман. У жанрах Проза, Роман-життєпис, Історичне. Анотація: «Хвороба Кітахари» — хронол...
 
Крістоф Рансмайр : Хвороба Кітахари : роман : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Крістоф Рансмайр "Хвороба Кітахари : роман" (фото 1)
Хвороба Кітахари : роман

Крістоф Рансмайр

(Переклад: Максим Солодовник)

— Видавництво Жупанського, 2016. — 328 с. — (Серія: Майстри світової прози).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2355-70-3
ББК: 84(4Нім=Укр)6-445

Жанр:
Проза
Роман-життєпис
Історичне

Анотація:
«Хвороба Кітахари» — хронологічно третій роман у доробку Крістофа Рансмайра. Задум цього тексту виник ще у 80-ті, але вперше він вийшов друком 1995 р. , адже найбільшою розкішшю у житті автор вважає можливість непоспіхом працювати над текстом, шукаючи в мандрах найрізноманітнішими країнами відповідей на важливі питання. Відзначений 1996 р. престижною європейською премією «Aristeion» і нині вже перекладений 16-ма мовами, роман «Хвороба Кітахари», за оцінкою часопису «Literary Review», «на відміну від багатьох інших постмодерністських мозаїк, вражає серйозністю та неабиякою пристрастю».

«Якщо дивитися на наше життя з нетрів околиць, зовні, то воно, безсумнівно, здається цілком нереальним, значно віддаленішим від реальності, аніж будь-який навіть найзухваліший наративний проект. <...> Сучасність? Як на мене, я завжди писав лише про сучасність, навіть тоді, коли в «Останньому світі» йшлося про античного поета-вигнанця або, як у іншому романі, «Хвороба Кітахари», про нужденне, приречене на спогади та спокуту селище в глушині повоєнної Європи, яка у такому вигляді ніколи не існувала.» («Зізнання туриста», 2004)

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100