Юрій Шеляженко : Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Юрій Шеляженко. Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : пое...
 
Юрій Шеляженко : Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Юрій Шеляженко "Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями" (фото 1)
Книжка Юрій Шеляженко "Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями" (фото 1)
Книжка Юрій Шеляженко "Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями" (фото 2)
Книжка Юрій Шеляженко "Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями" (фото 3)
Абетка вільнодумців, анти-абетка корупції : поема з авторськими ілюстраціями

Юрій Шеляженко

— Видавець Юрій Шеляженко, 2016. — 36 с.
— м.Київ. — Наклад 1242 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-617-7088-12-6
ББК: 84(4Укр)6-7

Жанр:
Гумористичне, сатиричне
Поеми
Мистецькі книжки

Анотація:
У книжці мовою поезії та графіки показується, що людська свобода є універсальною цінністю і представляє собою самостійність, незалежність людини, відсутність або подолання обмежень. Також показується, що корупція означає зіпсутість свободи і зловживання нею, нехтування цінностями заради примх, узалежнення людини. Оспівується шлях подолання корупції через розвиток свободи на основі людиноцентризму, принципів суверенітету особистості та всеохопності людини, із відповідальністю за свої вчинки, із повагою до свобод інших людей, із дотриманням трьох основних моральних законів: віри в себе, вірності собі, володіння собою.
Для мислячих читачів з почуттям гумору, любителів поезії та мистецтва, а також для віруючих в найвищу цінність людини.
Дивіться також мультфільм за мотивами книги: https://youtu.be/pAkjCflx0wE

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100