Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеверного Маргарита : ВІСНИК VI-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2016" : спеціальне видання : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Олекс...
 
Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеверного Маргарита : ВІСНИК VI-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2016" : спеціальне видання : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеверного Маргарита "ВІСНИК VI-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2016" : спеціальне видання" (фото 1)
ВІСНИК VI-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2016" : спеціальне видання

Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеверного Маргарита

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2017. — 256 с. — (Серія: Вісник конкурсу прози).
— м.Канів. — Наклад 200 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза

Анотація:
VI-й міжнародний конкурс на краще коротке оповідання «Zeitglas-2016» був оголошений 1 січня 2016 року та тривав до 30 грудня 2016 року
Головна мета цього конкурсу полягала у висвітленні проблем сьогодення та ознайомлення читачів з найкращими зразками нинішньої художньої літератури, котра не знає кордонів та утисків цензорів.

Умови конкурсу:

мова написання — українська або російська;
обсяг — до 16000 знаків. (Не більше!)
вік учасників — не обмежений.
кількість творів — ОДИН!
тематика — сьогодення...

Примірник Віснику можна придбати післяоплатою, замовивши його в редакції журналу "Склянка Часу*Zeitglas"
Тел. (04736)36805
zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

22.03.2017

Автор рецензії: Юрій ШЕЛЯЖЕНКО (джерело: журнал СЧ№81)

Час, який нам належить, епічне XXI століття, можна охарактеризувати двома словами: епоха прагматизму. Власне, прагнення вкластися в два слова, чи обмежитись одним, щоб було ще й поменше літер – найкраще характеризує дух прози в склянці часу. Чимало людей просто посилають цю епоху на три літери. Або не всю епоху, а тільки ту її частину, яку ліньки освоювати.
Б’юся об заклад, мало хто потрудився прочитати всю книгу «Вісник VI міжнародного конкурсу короткої прози» від корки до корки, всі 254 сторінки дрібним шрифтом. Свої твори, звісно, всі прочитали. Переконалися, що твір на місці, а може, подумки ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

19.02.2017

Автор рецензії: Мар'яна Олійник (джерело: Сайтк конкурсу ЧВСЧГ)

Прочитала подані на конкурс роботи з великою цікавістю. Не можу погодитися з паном Олександром Вітоліним у тому, що «переважна більшість» авторів «проігнорували» вимогу писати про сьогодення. На мою думку, сьогодення — це не лише війна на Сході й доля Криму, хоча, звичайно, це усім нам зараз болить найбільше. Я б винесла за межі цього поняття хіба що фантастику. А от у чому згодна, так це в тому, що порівнювати лірику, гумор, подорожні нотатки, спогади тощо дуже важко. Адже привести їх до одного знаменника неможливо.
Гідними вважаю усі оповідання, вміщені у Віснику. Але, оскільки усвідомлюю, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

18.02.2017

Автор рецензії: О.Вітолін (джерело: facebook)

Шановні конкурсанти, певно вийшло трохи жорстко, але ж ви роботи подавали на конкурс. Намагався формулювати критику пом’якше. Іноді порівнював оповідання авторів з їх минулорічними конкурсними творами, але після половини віснику на це вже не лишилось сил.
В умовах конкурсу було вказано: мета цього конкурсу полягає у висвітленні проблем сьогодення… Переважна більшість творів проігнорувало цю вимогу, тому обирати лідерів за цим критерієм було майже легко, бо їх було мало.
Найкращі оповідання, які дотримались умови висвітлення проблем сьогодення:
Бондар Тетяна «Пан ніхто»
Нечитайло Михайло ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

18.02.2017

Автор рецензії: М.Нечитайло (джерело: Комментарии)

Перечитав вісник. Звісно, як і має бути, є різні твори, є слабші, є сильніші, є ті, що зачепили за душу й урізалися в пам'ять, є ті, що пройшли мимо, є й ті, котрі важко було дочитати до кінця. Так і має бути, бо в кожного свої вподобання, свої нахили й свої устої. І в автора, і в читача.
А раз є емоції, є думки, є сприйняття й відторгнення, отже, загалом збірка творів, котрі потрапили на конкурс, удалася, бо не лишає байдужим, не гукає відкласти її вбік, а зове йти вслід за авторами, читати й читати, аби сягнути глибин і виокремитися думкою про сучасні тенденції української літератури, адже, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100