Олександр Ющак : Наміри і надії : поезії : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олександр Ющак. Наміри і надії : поезії.
 
Олександр Ющак : Наміри і надії : поезії : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Ющак "Наміри і надії : поезії" (фото 1)
Наміри і надії : поезії

Олександр Ющак

Електрокнига, 2016. — 62 с.
— м.Київ. — Наклад 200 шт.

ISBN: 978-617-7026-34-0

Жанр:
Поезія

Анотація:
"Наміри і надії" - дебютна збірка Олександра Ющака, до якої увійшли вибрані поезії, написані протягом п’яти років. Автор є учасником літературного клубу в м.Бучачі, що діє при Літературному центрі імені Аґнона. Книга – це двомовна спроба говорити про найважливіше: любов, віру, радість і розчарування. Збірка відкриває читачеві автора, котрий часто живе у різних містах, постійно пише, закохується, розчаровується, рухається, але ніколи не втрачає своїх намірів і надій.

Збірка є проектом Літературного центру імені Аґнона – організації, що діє у м.Бучачі, рідному містечку Нобелівського лауреата з літератури (1966) Шмуеля Йосефа Аґнона. Мета Літературного центру – окреслити Бучач на літературній мапі країни, організовуючи у ньому зустрічі, презентації, літературні мандрівки, видавничі проекти.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл
# Книжка Ціна Книгарня
1. Наміри і надії : поезії
О.Ющак
55.00 грн. Книгарня першодруків ім. Швайпольта Фіоля
Київ
Реклама
Rambler's Top100