Еліна Заржицька, Любов Відута, Наталія Дев'ятко, Тимур Литовченко, Ольга Рєпіна, Тетяна Череп-Пероганич : Абетка професій : збірник творів сучасних українських авторів : Рецензії в пресі.

 
Еліна Заржицька, Любов Відута, Наталія Дев'ятко, Тимур Литовченко, Ольга Рєпіна, Тетяна Череп-Пероганич : Абетка професій : збірник творів сучасних українських авторів : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Еліна Заржицька, Любов Відута, Наталія Дев'ятко, Тимур Литовченко, Ольга Рєпіна, Тетяна Череп-Пероганич "Абетка професій : збірник творів сучасних українських авторів" (фото 1)
Абетка професій : збірник творів сучасних українських авторів

Еліна Заржицька, Любов Відута, Наталія Дев'ятко, Тимур Литовченко, Ольга Рєпіна, Тетяна Череп-Пероганич

— Журфонд, 2017. — 102 с.
— м.Дніпропетровськ. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 978-966-934-102-0
ББК: 84-4

Жанр:
Піксельні книжки
Книжки для читання
Дитяча література

Анотація:
Збірник «Абетка професій» сприятиме формуванню в школярів молодших та середніх класів системи уявлень про світ професій та ціннісному ставленню до праці
Абетка містить твори 29 сучасних українських авторів із 17 міст, які проживають не тільки на території України, а й в Чехії та Македонії. Це 20 реалістичних новел та 9 казок, які знайомлять юного читача з найрізноманітнішими професіями: від двірника до конструктора космічних літальних апаратів.
Рішенням Вченої ради КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» від 25.09.2017надано гриф «ВЧЕНА РАДА КВНЗ «ДОІППО» РЕКОМЕНДУЄ ДО ДРУКУ».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

26.04.2018

Автор рецензії: Дарина Сухоніс (джерело: Вісті Придніпров*я)

Дніпровські літератори створили унікальну електронну «Абетку професій» — організатори попросили маленьких жителів області намалювати їхнє уявлення про різні професії. У проекті взяли участь українські автори з 17 міст України, а також з Чехії та Македонії.
«Це 20 реалістичних новел і 9 казок, які знайомлять юного слухача з найрізноманітнішими професіями: від двірника до конструктора космічних літальних апаратів. Повний перелік виглядає так: архітектор, балерина, бджоляр, бібліотекар, військовий, вчитель, геолог, гірник, двірник, дресирувальник, еколог, електрик, зварювальник, квітникар, конструктор ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100