Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія : альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах) : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова На...
 
Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія : альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах) : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія "альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 1)
Книжка Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія "альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 1)
Книжка Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія "альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 2)
альманах "ОКТАВА" №11 : (музично-теоретичний альманах)

Олександр Апальков, Школьнікова Анна, Акимова Надія

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2021. — 96 с. — (Серія: музичний альманах ОКТАВА).
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-617-7425-65-5

Жанр:
Культурологія
Альманахи
Збірки пісень, музичні видання

Анотація:
Вихід у світ одинадцятого альманаху «Октава»

Відчуття руху сучасного суспільства відбивається і в одинадцятому винпуску нашого альманаху. Композитори, музиканти, музикознавці та педагоги реагують на соціальні події піднесеною творчістю, продовжуючи напрямок, заявлений із самого початку –створення незалежного музичного видання. Адже від першого й до нинішнього числа змістовне наповнення кожного випуску дієво пробує змінити навколішнє наше культурницьке середовище. Це виявляється у нестримних ніякими пандеміями спробах подальшої гармонізації життєвого простору – у нових піснях, у відновленні культурних традицій, у загально-освітніх оригінальних заходах.
Не має значення де і в який проміжок часу відбувається творча реакція на події людського життя. Адже, попри кордони й час надхненням творців музики неупинно подається саме звукова модель гармонійного світу. Поширити цю справу й беруться автори цієї збірки.
Тут нема творів «випадкових» людей. Єднаючи у собі дві складові: теоретичну і практичну, «ОКТАВА» й далі торить свій шлях...


Запрошуємо до співпраці, чекаємо на пропозиції від композиторів, музикознавців, критиків, експертів, керівників художньої самодіяльності, всіх, кому музичне життя України дарує радість.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100