Олесь Ульяненко : Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький. : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олесь Ульяненко. Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький.. У жан...
 
Олесь Ульяненко : Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький. : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олесь Ульяненко "Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький." (фото 1)
Книжка Олесь Ульяненко "Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький." (фото 1)
Книжка Олесь Ульяненко "Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький." (фото 2)
Без цензури : Інтерв’ю. Упорядник Мирослав Слабошпицький.

Олесь Ульяненко

— Махаон-Україна, 2011. — 376 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 9786175264089

Жанр:
Документальна проза
Життя видатних людей

Анотація:
Це книжка, в якій Олесь Ульяненко сам розкаже про своє життя те, що вважає за потрібне. Це не книжка спогадів, це компіляція відомих, маловідомих, зовсім невідомих, інтерв’ю письменника, зібраних його другом кінорежисером Мирославом Слабошпицьким. Це такий роман у інтерв’ю (1994—2010 роки) — спільна праця його друзів письменників і журналістів. Видання доповнене матеріалами судової справи за редакцією його адвоката у справі «Ульяненко проти НЕК» — Олега Веремієнка.
Олесь Ульяненко – класик української пострадянської літератури, єдиний за всю історію незалежної України офіційно заборонений письменник. Його роман «Жінка його мрії» був затаврований як порнографічний. І згідно з законом України про боротьбу з порнографією автор міг отримати три роки ув’язнення за зберігання рукопису власного твору. Олесь Ульяненко — єдиний український письменник, який відстоював своє право на свободу творчості в суді. І відстояв це право. На його захист виступали українські письменники, російський ПЕН-ЦЕНТР. Державний Департамент США включив цей інцидент у щорічний Звіт про порушення прав людини в Україні. Лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка у галузі літератури (за роман «Сталінка»), премій «Благовіст» і «Сучасність», автор понад 20 романів, багатьох оповідань, кіносценаріїв, статей.
Олеся Ульяненка знайшли мертвим у власній квартирі 18 серпня 2010 року. Йому було 48 років. Обставини смерті Ульяненка й досі викликають запитання у його друзів і близьких.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100