Юрій Бабічин : Дефект генерації : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Юрій Бабічин. Дефект генерації.
 
Юрій Бабічин : Дефект генерації : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Юрій Бабічин "Дефект генерації" (фото 1)
Дефект генерації

Юрій Бабічин

— Патент, 2010. — 128 с.
— м.Ужгород. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 978-966-8760-90-7

Жанр:
Пригодницьке

Анотація:
«Дефект генерації» – це захоплюючі пригоди студента Германа і його друзів, які, подорожуючи Карпатськими горами, потрапляють у полон до таємного ордену, що сповідує ідеали небезпечної течії сатанізму. Сектанти мають намір пити їх кров, муками довести до смерті, а здобуті людські черепи – то для них головні трофеї, власники яких покращують свій статус у середовищі однодумців.

Небезпека і випробування, перемоги і поразки, пригоди і жахи нічного лісу, ненависть і помста, палке кохання і незрадлива дружба – усім цим твір пройнятий наскрізь. У ньому чимало несподіванок і напруження, які спонукають гаряче вболівати за долю героїв. Але чим усе закінчиться?
До книжки також увійшли кращі оповідання автора, герої яких – люди різні за віком, долею і поглядами. Але головним об’єктом дослідження письменника є їхній стан душі, мислення та вчинки, що проявляються під впливом особистих переживань чи соціальних обставин.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (9) Відгуки читачів (2) Де купити (2) Скачати файл
# Книжка Ціна Книгарня
1. Дефект генерації
Ю.Бабічин
20.00 грн. Файні книги
2. Дефект генерації
Ю.Бабічин
20.00 грн. "Книжковий магазин"
Реклама
Rambler's Top100