Богдан Поліщук, Олександра Сльозко, Олена Поліщук, Юлія Поліщук : Коза : Незалежний театральний журнал : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Богдан Поліщук, Олександра Сльозко, Олена Поліщук, Юлі...
 
Богдан Поліщук, Олександра Сльозко, Олена Поліщук, Юлія Поліщук : Коза : Незалежний театральний журнал : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Богдан Поліщук, Олександра Сльозко, Олена Поліщук, Юлія Поліщук "Коза : Незалежний театральний журнал" (фото 1)
Коза : Незалежний театральний журнал

Богдан Поліщук, Олександра Сльозко, Олена Поліщук, Юлія Поліщук

— ПП Богдан Поліщук, 2012. — 56 с.
— м.Київ. — Наклад 500 шт.

Жанр:
Часописи

Анотація:
Ви чули про Незалежний Театральний Журнал «Коза»? А це, між іншим, цікавенька штучка!

Вже три роки “Коза” тупотить книгарнями й театрами України. Мальовані шрифти, безліч стильних та цікавих ілюстрацій, інтерв’ю з відомими талановитими режисерами, художниками, акторами… Жарти, роздуми, історичні цитати і все, все, все про театр!!!
“Коза” видається у Києві накладом лише 500 примірників і є справжнім раритетом. На сьогодні журнал має багато схвальних відгуків у мистецьких та професійних колах. Презентації у різних містах України, участь у фестивалях, книжкових та художніх виставках, активна аrt-діяльність творців журналу перетворює “Козу” на живий, дієвий символ сучасної мистецької еліти.
Творці журналу намагаються створити, окрім власне Незалежного Театрального Журналу КОЗА, повноцінне коло спілкування для людей зацікавленних театром. Фактично створюють навколо себе цілу інфраструктуру. Однією із ланок цієї структури є організація художніх виставок.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100