Володимир Погорецький, Михайло Слабошпицький, Тарас Федюк, Євген Баран, Теодозія Зарівна, Ігор Павлюк, Василь Слапчук, Павло Гірник, Степан Процюк, Борис Щавурський, Маріанна Кіяновська, та ін. : Золота пектораль : Літературно-мистецький та громадсько-публіцистичний часопис : Купити книжку.

 
Володимир Погорецький, Михайло Слабошпицький, Тарас Федюк, Євген Баран, Теодозія Зарівна, Ігор Павлюк, Василь Слапчук, Павло Гірник, Степан Процюк, Борис Щавурський, Маріанна Кіяновська, та ін. : Золота пектораль : Літературно-мистецький та громадсько-публіцистичний часопис : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Володимир Погорецький, Михайло Слабошпицький, Тарас Федюк, Євген Баран, Теодозія Зарівна, Ігор Павлюк, Василь Слапчук, Павло Гірник, Степан Процюк, Борис Щавурський, Маріанна Кіяновська, та ін. "Золота пектораль : Літературно-мистецький та громадсько-публіцистичний часопис" (фото 1)
Золота пектораль : Літературно-мистецький та громадсько-публіцистичний часопис

Володимир Погорецький, Михайло Слабошпицький, Тарас Федюк, Євген Баран, Теодозія Зарівна, Ігор Павлюк, Василь Слапчук, Павло Гірник, Степан Процюк, Борис Щавурський, Маріанна Кіяновська, та ін.

— Літературно-мистецьке об'єднання "Пектораль", 2012. — 200 с.
— м.Чортків. — Наклад 500 шт.

Жанр:
Часописи

Анотація:
У третьому числі журналу (20, 2012) — інтерв’ю з Мирославом Дочинцем, Тарасом Прохаськом, Степаном Процюком, проза Мирослава Дочинця, Володимира Лиса, Богдана Мельничука, Дмитра Білого, Оксани Бойко, Андрія Малащука, поезія Ігоря Павлюка, Василя Шкургана, Тараса Девдюка, Станіслава Бондаренка, Андрія Любки, Володимира Дячуна, Романа Вархола.
У розділі ДЕБЮТ - поезія Євгенії Люби, Світлани Богдан, Мирослава Лаюка. У розділі З ПЕРЕКЛАДІВ – Оскар Вайлд. Адам Загаєвскі, Марцін Свєтліцкі, Яцек Подсядло. АФГАНСЬКИЙ АПОКАЛІПСИС – Сергій Дзюба. ЕСЕЇСТИКУ презентують Степан Процюк, Богдан Чепурко, Олександр Стусенко, Андрій Любка, Наталя Пасічник. У ПОСТАТЯХ - Євген Сверстюк, Раїса Лиша. КРИТИКУ презентує Євген Баран, Сергій Ткаченко, Олександр Клименко, Богдан Пастух.
Розділ МИСТЕЦТВО містить статтю Рити Квач, Ігоря Фарини, Марії Чумарної. І завершує випуск стаття о. Василя Погорецького у розділі ДУХОВНІ ОБЕРЕГИ.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100