Тетяна Щербаченко : Як не заблукати в Павутині : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Тетяна Щербаченко. Як не заблукати в Павутині. У жанрах Дитяча література, Пізнавальна література, Техніка та ...
 
Тетяна Щербаченко : Як не заблукати в Павутині : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тетяна Щербаченко "Як не заблукати в Павутині" (фото 1)
Книжка Тетяна Щербаченко "Як не заблукати в Павутині" (фото 1)
Книжка Тетяна Щербаченко "Як не заблукати в Павутині" (фото 2)
Книжка Тетяна Щербаченко "Як не заблукати в Павутині" (фото 3)
Як не заблукати в Павутині

Тетяна Щербаченко

Видавництво Старого Лева, 2013. — 103 с.
— м.Львів. — Наклад 6000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-2909-33-3
ББК: 32.970.312

Жанр:
Дитяча література
Пізнавальна література
Техніка та винаходи

Анотація:
З дозволу видавництва книжку можна завантажити тут: http://1576.ua/books/7288

Українські діти вже багато знають про безпеку в Інтернеті. Однак досі їм не запропоновано доступного знання про те, як повноцінно користуватися його ресурсами, не витрачаючи часу на безсистемне блукання у віртуальному мега-просторі. Книжка «Як не заблукати в Павутині» доступно, переконливо й мотивовано розкриває широкі можливості Всесвітньої Павутини.

Дитячі психологи довели, що раннє й неусвідомлене користування ресурсами Всесвітньої мережі зупиняє розвиток самостійного мислення дитини. Щоб цього не сталося, слід підготувати особистість, що розвивається, до свідомого ставлення до інформації та її кшталтування.

Вас непокоїть, що Інтернет заворожує вашу дитину винятково соціальними мережами, готовими рефератами та відео-контентом? Це видання для вас!
Книга містить алфавітний покажчик термінів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100