Міла Іванцова : Гра в паралельне читання : Анотація, уривок з книги.

Автор Міла Іванцова. Гра в паралельне читання. У жанрах Психологічне, Міське, Роман-життєпис. Анотація: Роман в 2012 році посів третє...
 
Міла Іванцова : Гра в паралельне читання : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Гра в паралельне читання" (фото 1)
Гра в паралельне читання

Міла Іванцова

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2013. — 288 с.
— м.Харків. — Наклад 3500 шт.

ISBN: 978-966-14-4818-5
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Психологічне
Міське
Роман-життєпис

Анотація:
Роман в 2012 році посів третє місце у Всеукраїнському конкурсі "Коронація Слова".

Жанна, героїня роману, не знала, сідаючи у вагон потягу, як недовга розлука вплине на її тривалі стосунки. Та кожного дня її тижневого відрядження традиційний любовний трикутник на відстані перетворюватиметься на складнішу фігуру. І все через синеньку флешку з оповіданнями невідомого автора, що її Жанна знайшла в купе потягу та зберегла для себе та ще декого… Тексти, знайдені на флешці, відкриватимуть очі та повертатимуть до життя привиди минулого. Чим закінчиться гра в паралельне читання з чоловіком, якого ти пустила до свого ліжка, для тебе, для нього, для інших?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

ПОНЕДІЛОК

1

@
Так-так, ти, звісно, скажеш, що в мене не буває без пригод, щось та трапиться. Ось і сьогодні зранку в вагоні, коли сусід по купе діставав мою валізу з ящика під полицею, помітив у кутку на підлозі щось невеличке, зелененьке. Спитав, чи не моя то флешка вивалилася. Флешка була не моя.
Я метикую швидко. Тому варіант віддати провіднику відпав миттєво — він стояв поруч, саме роздавав квитки, і точно не мав уявлення, що воно за предмет. Покрутила її в руках і кинула в кишеню. Вирішила, потім відкрию, може, знайдуться якісь координати господаря, то й віддам, раптом там щось важливе.
Тобі ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100