Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Крим А. : "Склянка Часу*Zeitglas", №65 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Крим А.. "Ск...
 
Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Крим А. : "Склянка Часу*Zeitglas", №65 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Крим А. ""Склянка Часу*Zeitglas", №65 : літературно-мистецький журнал" (фото 1)
"Склянка Часу*Zeitglas", №65 : літературно-мистецький журнал

Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Крим А.

(Переклад: Хомутина Хельга, Апальков Олександр, Григоренко Юлія, Паливода Петро)

Склянка Часу*Zeitglas, 2013. — 164 с. — (Серія: літературно-мистецький журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Часописи
Проза
Есеї

Анотація:
У березневому номері 65 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Юрія Бабичина „БРАТИ”, повість Олександра ВОЛКОВА „САМАЯ КРАСИВАЯ ”, новели Оксани Мохненко „ЛЮДИНА, НЕ ВАРТА УВАГИ”, Наталії Геннадія Молчанова „КРИЗА СЕРЕДНЬОГО ВІКУ”.

У рубриці Вітчізняний роман продовжено публікації нового роману Олександра АПАЛЬКОВА „НРАВЫ ГОРОДА КА СПУСТЯ 10 ЛЕТ” та німецького перекладу романа Анатолія КРИМА „ТРУБА”.

ПОЕЗІЯ представлена творами Олександра ТОВБЕРГА, Віктора ГОНЧАРУКА, Миколи Пащенка та молодих українських авторів.

У розділі перекладної поезії друкуються твори Бальдура Раґнарссона, Білла Олда, Альберта Ґудгейра та Василя Єрошенка, у перекладі з есперанто Петра ПАЛИВОДИ.

У розділі перекладної прози друкується роман Алесандро Барікко «ШОВК» у новому перекладі Юлії ГРИГОРЕНКО.

Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Сергія Скорого „ЛЮБОВЬ - НЕ ПРОДАЁТСЯ”. Письменниця Неоніла ДИБ`ЯК дає критичний огляд книги оповідань О. Апалькова «КОЛЮЧІ ДЕРЕВА», Василь КАЛИТА у нарисі «ТРИ ІДОЛИ СЬОГОДЕННЯ» розмірковує про творчість Дешвара ЛЮКО, оглядач Любов ЦАЙ пропонує читацькій увазі нову книгу Олени МОРОЗОВОЇ «ПРИЩЕПКИДЛЯ ЗВЁЗД».

Галерея журналу представляє нові твори українського художника Олександра ДЕЦА, та графічні роботи Вадима САВЧЕНКА, Наталії ЛІСОВОЇ, Алли МАРКОВСЬКОЇ. .

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100