Олександр Апальков, Диб`як Неоніла, Комісарук Володимир, Найфонов Давид, Льоська, Геник Леся : СКІФІЯ-2013-ВЕСНА : Альманах «СКІФІЯ-2013-ВЕСНА» (сучасна проза, поезія, есеї, критика, художні переклади) : Рецензії в пресі.

 
Олександр Апальков, Диб`як Неоніла, Комісарук Володимир, Найфонов Давид, Льоська, Геник Леся : СКІФІЯ-2013-ВЕСНА : Альманах «СКІФІЯ-2013-ВЕСНА» (сучасна проза, поезія, есеї, критика, художні переклади) : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Диб`як Неоніла, Комісарук Володимир, Найфонов Давид, Льоська, Геник Леся "СКІФІЯ-2013-ВЕСНА : Альманах «СКІФІЯ-2013-ВЕСНА»  (сучасна проза, поезія, есеї, критика, художні переклади)" (фото 1)
СКІФІЯ-2013-ВЕСНА : Альманах «СКІФІЯ-2013-ВЕСНА» (сучасна проза, поезія, есеї, критика, художні переклади)

Олександр Апальков, Диб`як Неоніла, Комісарук Володимир, Найфонов Давид, Льоська, Геник Леся

Склянка Часу*Zeitglas, 2013. — 432 с. — (Серія: Альманах "СКІФІЯ").
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-2306-45-3

Жанр:
Проза
Поезія
Альманахи

Анотація:
До нового альманаху нашого видавництва «СКІФІЯ-2013-ВЕСНА» було запрошено 82 автори з усіх регіонів України. Книгу ілюстровано молодими художниками.

5-й випуск альманаху побачив світ у травні 2013 року.


Книгу буде представлено на III-му міжнародному фестивалі «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ» (24 травня -1 червня 2013 року, м. Київ).

В книзі використано роботи художників:

Лісової Наталії - стор. 13, 65, 97, 259, 318, 323, 326, 374, 378, 406, 421.
Деца Олександра - стор. 103, 166, 181, 184, 196, 283, 337, 410.



Альманах "СКІФІЯ-2012-Весна" можна придбати післяоплатою (50 грн.), замовивши його у видавництві



(при замовленні понад 5 додаткових примірників, вартість кожного становитиме 35 грн.)

zeitglas@ck.ukrtel.net

Погортати та придбати електронну версыю альманаха мож

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (10) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

25.07.2013

Автор рецензії: Волошина Галина (джерело: Кассопея)

Альманах оформлен интересно, приятно, выразительно.
Тематика богатая и разнообразная. Человек, его чувства, космическое мировоззрение. Поэзия богатая метафорами и сравнениями. Пафосно звучит поклонение Матери-Земле, Хвала Труду и Месту, где живем, и будут жить наши потомки.

Планета Земля.
Створіння Господа -
Найбільший скарб
Землі – Людина.
Людина – мікроКосмос -
Існує споконвічно
І жити буде
Під тиском чистих
Паростків Душі.
/Щвець –Васіна Олена/


Слава Праці
Вузлик дива залишила мить
Там, де шлях-батогом – в невідомість.
Стає грудка коштовним ядром,
Коли ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

24.07.2013

Автор рецензії: Юрко Козя (джерело: Кассіопея)

Нещодавно у видавництві “Склянка часу” вийшов з друку новий літературно-художній альманах серії“Скіфія” (упорядник Олександр Апальков) Кожному з восьми десятків авторів приділено в середньому п`ять сторінок прози або поезії. Проза написана доволі жваво, читається з цікавістю, оскільки висвітлює буденність у всій її різноманітності Залишається побажати авторам розвивати природність викладу своїх думок та свєрідність стилю. Мені чомусь тут згадався Іван Бунін з його “Антоновськими яблуками”, ритміка яких мені запам`яталася на все життя. Межі самовдосконалення як відомо немає. Гарна поезія додає наснаги,сили,любові ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

14.07.2013

Автор рецензії: Мар’ян ЗАХАРКО (джерело: Рецензія)

«У ПОРИВІ ТВОРЧОМУ ЇЙ ЗАВЖДИ МАЛО ПРОСТОРУ...»
Про поезії Надії Гаврилюк.

(Гаврилюк Надія. Добірка поезій. Альманах «СКІФІЯ 2013. Весна». — Канів.: Видавництво «Склягка Часу*Zeitgkas». 2013. — 432 с., с. 319 — 323).

Представлені Надією Гаврилюк в альманасі «СКІФІЯ 2013. Весна» дев’ять поезій торкаються найсокровенніших закутків душі, спонукають до шляхетних поривань і любові до свого краю, розширюють діапазон позитивних намірів, додають оптимізму.

Неначе перший начерк зоряної тиші,
Пунктирний, що обернеться пуантом,
Розсиплеться зненацька на миті барвінкові —
Незгасні ноти ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

13.07.2013

Автор рецензії: Посетитель (джерело: Kassiopeya)

Альманах справляє враження свіжого сучасного шмату доброї літератури. Особливо приваблює його направленність на суто сьогоднішніх авторів. І палітра їх творчості доволі широка. Відчувається все те, що відбувається навколо нас, осмислене і пееревтілене небайдужими митцями. Це стосується як письменників, так і художників, чиї роботи вдало розміщено на його сторінках.

11.07.2013

Автор рецензії: миколА Снаговський (джерело: Комментарии)

Черговий випуск альманаху «СКІФІЯ 2013. Весна», як і попередні, безумовно, треба вважати явищем сучасної української літератури. В ньому є (хоч і мало) справжні художні твори, які уже відзначені у цих Коментарях рецензентами та у відгуках тих авторів і читачів, які обгрунтували свою позицію, а не написали на рівні подобається — не подобається. Хоча й така думка може мати місце, але все ж видається несерйозною.
Я повністю згоден зі словами Мар’яна Захарка про те, що авторам треба враховувати, що вони подають твори до КОЛЕКТИВНОГО видання, причому СЕЙОЗНОГО, ВИСОКОПРОФЕСІЙНОГО! (Щира дяка видавництву ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

05.07.2013

Автор рецензії: Мар’ян ЗАХАРКО (джерело: Про альманах «СКІФІЯ 2013. Весна»)

Було б дивно, якби у поважному альманасі «СКІФІЯ 2013.Весна» не було справжніх художніх творів. Вони, на щастя, є! Це, передусім, «Аді та Василь» (О.Апальков), «Проліски» (М.Снаговський), «Ода десятому Бе» (В.Гаєвський), «Раньше» (О.Баклаг), а також «Попутчик» (Т.Осінь), «Реіркарнація» (Н. Дроб’як), «Графика» (Т.Стогова), «Гендер 2113» (В.Точинський), «45 минут невесомости» (Мілена Лі), «Фруктовое мороженое» (Т.Окунєва), «Матадор» (О.Олгері).
У невеличкому за обсягом оповідання «Аді та Василь» (О.Апальков) вмістився справжній всесвіт людських душ, показаний крізь призми часу в кілька десятиліть ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

03.07.2013

Автор рецензії: Матвей Гвоздев (джерело: Интернет)

Удивительно равнодушие авторов. К самим себе. К своему же творчеству.
Вот их произведения публикует журнал, альманах… Резонанс некоторых из публикаций бывает необыкновенным.
Газеты пишут, телевидение подставляет своё плечо, разнообразный ресурсы откликаются эхом. Вот тут бы и поддержать доброе дело. Но, увы, оклики на сайтах такого чудесного издательства как «Склянка Часу*Zeitglas», появляются не так часто. Активность авторов и читателей, по крайней мере, как мне кажется, литаргична... С чем это связано?
С нехваткой времени? С нежеланием раскинуть мыслями? Или с эффектом «ничего уж больше ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

30.06.2013

Автор рецензії: В.Шумлянський (джерело: Журнал "СЧ")

Альманах «Скіфія 2013. Весна», яким недавно порадувало видавництво «Склянка часу», я прочитав досить швидко. Може тому, що вірші читав «по діагоналі» або взагалі дещо пропустив, тому що мені, як старій людині, проза цікавіша. Зате у прозі деякі твори прочитав двічі. Взагалі-то я вважаю, що поганих творів не буває, кожний читач знаходить щось цікаве для себе. Тим більше, я не фаховий критик. Але, як читач, можу висловити свою особисту думку.
Відразу відокремлю три твори:
Рибачук Анатолій. «Вибори – вибір (супергерой)». Твір виглядає як частина роману. Написаний професійно, сучасно, на актуальну ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

27.06.2013

Автор рецензії: Мар’ян ЗАХАРКО (джерело: Рецензія)

Про альманах «СКІФІЯ 2013. Весна»,
творчість його авторів та дещо побіжне
У трьох частинах.

Торік до широкого літературного життя України та його друкованих часописів долучився літературно-художній альманах «СКІФІЯ», випестований літературно-художнім журналом «Склянка Часу*ZeitGlas» і однойменним його видавництвом. Альманах — щоквартальник. Тож до своєї основної назви — «СКІФІЯ» — додає число року видання і назву пори року. Вже побачили світ чотири товстих книжки альманаху торік — відповідно «СКІФІЯ 2012. Весна», «...Літо», «...Осінь» і «Зима», а цього року — «СКІФІЯ 2012. Весна». На прикладі ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

23.05.2013

Автор рецензії: А.Костюк (джерело: Кассиопея)

В новый альманах «Скифия-2013 Весна» вошли прозаические и поэтические произведения 82-х современных авторов из всех регионов Украины. Цель альманаха состоит в отображении того, что сейчас беспокоит молодых литераторов, какие приоритеты, по их мнению, способствовуют оживлению отношений между читателем и книгой. Альманах иллюстрирован молодыми украинскими художниками. Более подробно на сайте издательства: http://zeitglas.io.ua/story

к

Реклама
Rambler's Top100