Лесик Панасюк : Камінь дощу : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Лесик Панасюк. Камінь дощу. У жанрах Поезія, Збірки лірики, Верлібр.
 
Лесик Панасюк : Камінь дощу : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Лесик Панасюк "Камінь дощу" (фото 1)
Книжка Лесик Панасюк "Камінь дощу" (фото 1)
Книжка Лесик Панасюк "Камінь дощу" (фото 2)
Камінь дощу

Лесик Панасюк

— ГО «Форум видавців», 2013. — 32 с. — (Серія: Молода республіка поетів).
— м.Львів. — Наклад 1538 шт.

Жанр:
Поезія
Збірки лірики
Верлібр

Анотація:
«Камінь дощу» – поезія з присмаком містики. Загадково і напружено розгортаються її образи, складаються зі складних комбінацій розмаїтих елементів метафори. Є чого стривожитись, але часто заспокоїти може сюрприз – котрийсь несподіваний і милий поворот. Такі сюрпризи й досить вибаглива предметність забезпечують книжці «Камінь дощу» належний градус цікавості – про витрачений час її читач і читачка не пошкодують. (О.Коцарев)

Лесик Панасюк підходить до писання обережно, притишено. Книга «Камінь дощу» іноді хрипить, але не болить, і ми маємо дякувати за це. Вірші Панасюка – це настрій зачудовано-вмиротвореного спектру, з обов'язковими кількома оригінальними спостереженнями у ремарках до цього стану. Лесик Панасюк колись докопирсається до загальної мудрості і буде ходити між тінями деревами, як це роблять нині Лишега чи Голобородько. (П.Коробчук)

«Камінь дощу» – збірка тривожна, і водночас – спокійна. В ній немає гострих кутів, проте є пронизливі образи, герметичний сюрреалізм, що дозволяє поглянути на предметний світ з несподіваної точки зору. Лесик Панасюк виписує поезію, ніби підбирає ключі від цього світу, ніби крутить коліщатка із числами коду: найважливіше для нього – щоби всі образи стали на своє місце – і вірш набуде краси, щоби всі вірші стали у струнку структуру – і вийшла міцна і сильна збірка – «Камінь дощу». (Б.-О.Горобчук)

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100