Максим Кідрук : Мексиканські хроніки : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Максим Кідрук. Мексиканські хроніки. У жанрах Путівні нотатки, Колоніальне, Емігрантське.
 
Максим Кідрук : Мексиканські хроніки : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Максим Кідрук "Мексиканські хроніки" (фото 1)
Книжка Максим Кідрук "Мексиканські хроніки" (фото 1)
Книжка Максим Кідрук "Мексиканські хроніки" (фото 2)
Мексиканські хроніки

Максим Кідрук

Нора-Друк, 2009. — 304 с. — (Серія: Мандри).
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2961-46-1
ББК: 84У К 38

Жанр:
Путівні нотатки
Колоніальне
Емігрантське

Анотація:
Є мрії прості та буденні. Є мрії химерні та незвичайні. Останні, як правило, дуже рідко і лише завдяки чималим зусиллям стають реальністю. Ця книга, що ви тримаєте в руках, про одну з таких мрій на ім'я Мексика.

Утім це не звичайна історія про далеку латино-американську країну. Це не туристичний путівник чи збірка порад для самотніх мандрівців. Ця розповідь - про велику Мрію, зухвалу і абсурдну, яка на перший погляд здавалась нездійсненною, але яка врешті решт, завдяки безладній суміші віри та впертості, втілилась у життя. "Мексиканські хроніки" - захоплююча розповідь про те, як молодий українець, йдучи за безумним покликом серця, рвонув на інший континент за дванадцять тисяч кілометрів від дому і наодинці пройшов Мексиканські Сполучені Штати від Тихого океану на заході до Карибського моря на сході.

Для широкого загалу читачів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (1) Де купити (3) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

10.12.2010
Мринський (Оцінка: Не варто читати)

На телевізорі це називається "знімати паркет". З чуваком у його мандрах насправді не сталося нічого цікавого! Ну поїхав до Мексики, ну полазив там - ніяких реальних пригод. А ще ж перша частина книги детально описує не саму подорож, а підготовку до неї, цілком рутинну.
Коротше, афтар хотів помандрувати і написати, нічого в дорозі вартісного не сталося. але він все одно написав. Прямо як Жадан в "Анархії в Україні".
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100