Олександр Апальков, Анатолій Крим, В`ячеслав Пасенюк : "Склянка Часу*Zeitglas",№74 : літературно-мистецький журнал : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Олександр Апальков, Анатолій Крим, В`яче...
 
Олександр Апальков, Анатолій Крим, В`ячеслав Пасенюк : "Склянка Часу*Zeitglas",№74 : літературно-мистецький журнал : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Анатолій Крим, В`ячеслав Пасенюк ""Склянка Часу*Zeitglas",№74 : літературно-мистецький журнал" (фото 1)
"Склянка Часу*Zeitglas",№74 : літературно-мистецький журнал

Олександр Апальков, Анатолій Крим, В`ячеслав Пасенюк

(Переклад: Олександр Апальков, Хельга Хомутина)

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 164 с. — (Серія: літературно-мистецький журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Жанр:
Часописи
Проза
Критика

Анотація:
Червневий номер 74 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує твори 35 сучасних авторів України та Канади. Номер ілюстровано художникавми Володимиром Тарасенком та Олексієм Мартиросовим.

Примірники журнала можна придбати, післяоплатою 55 грн., (плюс вартість пересилки)
(при замовленні понад 5 примірників, вартість кожного становитиме 50 грн.)
замовивши в редакції :

zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

20.07.2017

Автор рецензії: Буквоїд (джерело: Буквоїд)

Міжнародний літературно-художній журнал «Склянка часу * Zeitglas» виходить з 1995 року одночасно українською, німецькою та російською мовами. У вересні вийшов номер, присвячений 20-річчю журналу. 160 сторінок кожного випуску засновники позиціюють як платформу з рівними можливостями як для початківців, так і для відомих авторів.

«Журнал «Склянка Часу * Zeitglas» ніколи не видавався за рахунок держави, письменницьких чи інших спілок, грантів, «добрих дядьків». Із самого початку 1995 року й понині він видається на засадах самофінансування. Просто всі кошти, що надходять від реалізації журналу, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

18.10.2015

Автор рецензії: Я.Прогнімак (джерело: kanos)

Нещодавно у Каневі відзначили двадцятиріччя існування відомого за межами міста літературного журналу «Склянка часу», який виходить трьома мовами: українською, російською та німецькою.

Творчу зустріч, присвячену річниці заснування журналу та видавництва з аналогічною назвою, проводив його редактор Олександр Апальков. На заході були присутні постійні дописувачі журналу, які приїхали зі всієї України, та запрошені гості.

«Журнал живе 20 років і мені приємно видавати його тут. Мені пропонували змінити місце видання журналу. Але є така чудова приказка: «Де ти знаходишся, там і мусиш працювати». ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

12.08.2015

Автор рецензії: Влад Наслунга (джерело: сайт СЧ)

Приємно було взяти до рук журнал «Склянка часу» №74. Насправді Ювілейний випуск, святковий вигляд, в першу чергу завдяки барвистим малюнкам Володимира Тарасенка. І вміст цікавий: почали друкуватися твори конкурсу “Zeitglas-2015 “. Дозвольте мені згадати тут про деякі з них, викласти свою думку.
Першим прочитав «Над кручею» Віктора Полянецького, в переліку авторів він же Палянецький. Відчуття ніби це Панас Мирний або Степан Васильченко писали. Різниця тільки в тому, що вони про п’яниць писали, а тут про наркоманів. Україна майже не змінилась, усе ще наприкінці ХІХ століття. В усякому разі автор ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

05.07.2015

Автор рецензії: Л. Тимофеев (джерело: Сайт СЧ)

Иногда все формы литературного взаимодействия основаны на формах общественних отношений. Ведб мы жили и живём в классовом обществе. Враждебные литературе течения алкоголиков, педирастов, проституток и геев будут резко притягиваться друг к другу. Почему же тогда людям хорошим, простым не тянуться к этому классному журналу... Давайте подписываться! Я это сделал именно сегодня, жаль, что не успел на весь год.

Реклама
Rambler's Top100