Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина : журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas" : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Олександ...
 
Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина : журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas" : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина "журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas"" (фото 1)
журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas"

Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 165 с. — (Серія: журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
— Апальков Олександр
— Хомутина Хельга

Анотація:
"Склянка Часу*Zeitglas"

вересень 2015, № 75

У вересневому номері 75 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Олександра ВОЛКОВА „АНЯ И ПОПУГАЙ”, Віктора ШЕНДРИКА „КАЛИТКА”, Миколи СУБОТИ „БОЖА РІДНЯ…”, новели Еліни СВЕНЦИЦЬКОЇ, Антоніни ОСТРОЛУЦЬКОЇ та Віоли ВИХДЕІЩУК.

Розділ Альтернативна проза представлений новою п`єсою Анатолія КРИМА «ОСТАННЯ ЛЮБВО ГЕТЬМАНА», оповіданнями Влада НАСЛУНГИ „СУМЛІННЯ”, Христини ШЕВЛЯКОВОЇ «НЕ РАЗМЕНИВАЯСЬ», Таміли ЧУПАК «ДОРОГА ДО ХРАМУ».

У рубриці Вітчізняний роман продовжено публікацію нового роману Володимира САМОЙЛЕНКА «ЧАС РОЗКИДАНОГО КАМІННЯ».

ПОЕЗІЯ представлена творами В`ячеслава ПАСЕНЮКА, Сергія ЛЕВЧЕНКА, Світлани-Майї ЗАЛІЗНЯК, Юлії ВРОТНОЇ, Євгенії БІЛЬЧЕНКО, Андрія ДАЦКІВА, Олени БОРИШПОЛЕЦЬ та новітніх молодих українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Маргарити ШЕВЕРНОГИ „МОЗАЇЧНІ РОЗПИСИ ДУМОК” (про книгу Олександра АПАЛЬКОВА «КОЛЮЧІ ДЕРЕВА».
.
Галерея журналу представляє нові твори української художниці Тетяни КУГАЙ.


Примірники журнала можна придбати, післяоплатою 65 грн., (плюс вартість пересилки)
(при замовленні понад 5 примірників, вартість кожного становитиме 55 грн.)
замовивши в редакції :
zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

28.11.2015

Автор рецензії: Краля Анастасія (джерело: сайт СЧ)

Вдячна за можливість ознайомитися з 75 номером літературно-мистецького журналу Склянка Часу, котрий за роки свого існування лише становиться більше доповненим, яскравішими фарбами художників, злетами поетів, думками журналістів, фантазією письменників, що дарують можливість читачу поринути у світ філософії, знайомитись з творчістю, спогадами, думками, порадами видатних митців сьогодення. Вітаю Вас з таким «юним» ювілеєм, а саме з 20-річчя журналу Склянка Часу.
Сподобались рядки Вячеслава Пасенюка:
Сиротская льгота : две шляпы, три кепки,
А більше ни-ни, остальные плати.
... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

10.11.2015

Автор рецензії: В. Наслунга (джерело: Zeitglas)

IV – й міжнародний конкурс на краще коротке оповідання «Zeitglas – 2015»
Короткі відгуки на короткі оповідання
1. Антоніна Остролуцька. «Блакитний будинок».
Невелике оповідання – короткі спогади про життя в будинку Лесі Українки, просто два-три епізоди з філософським закінченням і подякою будинку. Подяка і нам, що були з авторкою на протязі однієї сторінки.
2. Віола Віхлевщук. «Афганістан».
Фантастичне оповідання, читаючи яке розумієш, що мова йде не про Афганістан, бо авторка, яка народилась в часи закінчення афганської війни, не могла його знати. Якщо б вона назвала оповідання «Донбас», ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

04.11.2015

Автор рецензії: kanos (джерело: ДЗВІН)

Канівський журнал «Склянка Часу» оголосив про початок IV-го міжнародного конкурсу на краще коротке оповідання «Zeitglas-2015», пише «Kanos».

Як зазначається у повідомленні, головною темою змагань літераторів стане висвітлення проблем сьогодення та ознайомлення читачів з найкращими зразками нинішньої художньої літератури, котра не знає кордонів та утисків цензорів.

Умови конкурсу: мова написання — українська або російська; обсяг — до 16000 знаків. Вік учасників — не обмежений. Кількість творів — один. Термін подання творів до 30 листопада 2015 року.

Відзначимо, що редакция журналу приймає ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

04.11.2015

Автор рецензії: Л.Исаева (джерело: Себеж)

с подачи Вячеслава Васильевича, пришло приглашение из города Канева Черкасской области от украинско-русско-немецкого журнала «Склянка Часу» опубликовать прозу Геннадия Кононова. При жизни автора ни одной повести из более полутора десятка нигде не были напечатаны.
На настоящий момент в журнале «Склянка Часу» вышло десять повестей Г.Кононова. Готовится к изданию прозаический сборник. Там же регулярно печатаются воспоминания о поэте и подборки стихов Геннадия.




И вот совсем недавно, украинско-русско-немецкий международный литературный журнал "Склянка Часу" отметил свой 20-летний юбилей! ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100