Іван Корсак : Запізніле кохання Миклухо-Маклая : Анотація, уривок з книги.

Автор Іван Корсак. Запізніле кохання Миклухо-Маклая. У жанрах Історичне, Романи, новели та оповідання. Анотація: «Багато нашого...
 
Іван Корсак : Запізніле кохання Миклухо-Маклая : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Іван Корсак "Запізніле кохання Миклухо-Маклая" (фото 1)
Запізніле кохання Миклухо-Маклая

Іван Корсак

— К.: Ярославів Вал, 2016. — 232 с. — (Серія: СБУ).
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-617-605-024-7
ББК: 84.4УКР6

Жанр:
Історичне
Романи, новели та оповідання

Анотація:
«Багато нашого по чужих хатах позалежувалось, що не всяке вже й пізнає, чиє воно спершу було. Багато позабирали в нас усякого добра сусіде, багато і самі наші предки по чужих людях порозносили… А воно Бог зна коли було наше “непрошене й не дане”, тільки що не було в нас на Вкраїні захисту все те ховати».Серед імен, яких «сусіде позабирали», є ім’я славетного вченого і мандрівника Миколи Миклухо-Маклая. Саме про нього йдеться у новому романі Івана Корсака.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Цю ніч Маклай ночував на березі озера, в доволі затишній місцині, що відразу чомусь в око впадала: похилий берег вкривав негустий ліс і, видавалося, то просто стрункі дерева неспішно сходили на побережжя. Спав він сном кріпким, що змивав геть денну втому, як змиває хвиля слід на піску.
Маклай, може б, і ще з півгодинки дозволив собі порозкошувати, просто поніжитись із заплющеними очима, але його підняли якісь незрозумілі звуки, наче неприродно голосно чутний плюскіт води.
Він схопився і роззирнувся.
За кілька кроків від нього плюскався в прибережжі величезний тигр. Смугас¬тий звір зі втіхою ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100