Олександр Апальков, Упорядник: Ірина Апалькова, Шевернога Маргарита, Заржицька Еліна : Октава-III : Музичний альманах (випуск III) : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Олександр Апальков, Упор...
 
Олександр Апальков, Упорядник: Ірина Апалькова, Шевернога Маргарита, Заржицька Еліна : Октава-III : Музичний альманах (випуск III) : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Упорядник: Ірина Апалькова, Шевернога Маргарита, Заржицька Еліна "Октава-III : Музичний альманах (випуск III)" (фото 1)
Октава-III : Музичний альманах (випуск III)

Олександр Апальков, Упорядник: Ірина Апалькова, Шевернога Маргарита, Заржицька Еліна

(Переклад: Ірина Апалькова, Олександр Апальков)

Склянка Часу*Zeitglas, 2016. — 80 с. — (Серія: Музичний альманах ОКТАВА).
— м.Канів. — Наклад 500 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-2306-95-8

Жанр:
Мистецькі книжки
Переклади сучасні
Альманахи

Анотація:
Третій випуск альманаху «Октаваа» як і попередні продовжує знайомити коло музикознавців, виконавців та прихильників музичної культури із життєдайною творчістю у першу чергу композиторів аматорів та самодіяльних артистів різних регіонів нашої країни.
Поміж дванадцяти поданих матеріалів альманаху яскравим букетом представлені вже традиційно рубрики: нариси, авторецензії, інтерв*ю, ноти, єхо.
Ідучі на зустріч побажанням читачів, у цьому випуску ми збільшили вдвічі обсяг сторінок із нотами нових аматорських пісень. Причому серед них подано як твори ускладненого характеру так і адаптованого для виконання музикантами у дитячих садках, школах та самодіяльних колективах початківців.
Тож сподіваємося, що цей випуск альманаху знайде добрий відгук у всих тих, хто з ним ознайомиться.
С повагою Ірина Апалькова,
упорядник альманаху.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

16.11.2016

Автор рецензії: М.Галамаздіна (джерело: газета Дніпрова Зірка, від 10 листопада 2016 року)

Осінній випуск музичного альманаху «Октава»


Цієї осені у видавництві "Склянка Часу" побачив світ третій випуск музичного альманаху "Октава", упорядкований Іриною Апальковою. У збірці містяться інтерв'ю із музикантами і композиторами, нариси, авторецензії, ноти пісень, відгуки читачів. До речі, як повідомляє упорядниця альманаху, обсяг сторінок із нотами нових авторських пісень збільшено (в порівнянні із попередніми випусками "Октави") вдвічі. Перший матеріал збірки присвячений фестивалю мистецьких близнюків "Співучі дзеркала", що проводився в місті Камянці-Подільському з 2000 по 2014 рік. ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

07.11.2016

Автор рецензії: Т.Пероганич (джерело: Жынка-Украънка Жовтень 26, 2016)

Третій випуск альманаху «Октава» продовжує знайомити коло музикознавців, виконавців та прихильників музичної культури із життєдайною творчістю, у першу чергу композиторів-аматорів та самодіяльних артистів різних регіонів нашої країни.

Поміж дванадцяти поданих матеріалів альманаху яскравим букетом представлені вже традиційно рубрики: нариси, авторецензії, інтерв'ю, ноти.

Ідучи на зустріч побажанням читачів, у цьому випуску ми збільшили вдвічі обсяг сторінок із нотами нових аматорських пісень. Причому, серед них подано як твори ускладненого характеру так і адаптованого для виконання музикантами ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100