Владислав Івченко : Одного разу на Дикому Сході : Перегони з чудовиськами та скарбами у часи Визвольних змагань : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Владислав Івченко. Одного разу на Дикому Сх...
 
Владислав Івченко : Одного разу на Дикому Сході : Перегони з чудовиськами та скарбами у часи Визвольних змагань : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Владислав Івченко "Одного разу на Дикому Сході : Перегони з чудовиськами та скарбами у часи Визвольних змагань" (фото 1)
Одного разу на Дикому Сході : Перегони з чудовиськами та скарбами у часи Визвольних змагань

Владислав Івченко

Фоліо, 2016. — 313 с.
— м.Харків. — Наклад 1500 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 9789660374454
ББК: 84(4УКР)І-25

Жанр:
Перша світова, Громадянська
Жахаюче
Бойовики, екшн

Анотація:
"Одного разу на Дикому Сході" - перший український роман в жанрі вестерну. Визвольні змагання. За скарбами великого землевласника барона фон Шпіла починається справжнє полювання. Скарби потрібні "червоним", потрібні "білим", потрібні УНР і потрібні Дикій дивізії. Та скарби охороняє Шпиль - потужний голем, здолати якого не просто. Поки хтось полює за скарбами, хтось намагається просто вижити у вірі подій, а хтось ще і закохується. Розв"язка трапиться несподівано.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

08.05.2017

Автор рецензії: Андрій Кокотюха (джерело: Буквоїд)

Жанр: казки народів світу
За самовизначенням автора, перед нами український вестерн. Більш точне визначення жанру, прийнятне на наших теренах – істерн, адже матриця американського Дикого Заходу переноситься на український Схід. Хоч географічно Слобожанщина, де розгортаються події згаданого роману, не зовсім східна частина України. Але то вже деталі, до яких не чіпляються й не приглядаються, навіть назвавши Чернігівщину, яка окреслює північні кордони нашої держави, Східною Україною. Але істерн як варіант вестерну зродився саме в СРСР, і розширив географію від України, де більшовики воювали з махновцями, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

24.10.2016

Автор рецензії: Тетяна Трофименко (джерело: Новинарня)

Від письменника Владислава Івченка завжди слід чекати чогось несподіваного: автор цілої серії книг про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підопригору пише багато, невтомно та явно намагається побити рекорд Андрія Кокотюхи за кількістю романів на рік.

Рукопис «Одного разу на Дикому Сході» 2012 року став дипломантом серед кіносценаріїв на конкурсі «Коронація слова», і його шлях до глядача ще триває. А от читачі матимуть нагоду ознайомитися з цим українським вестерном – саме так визначає автор жанр свого твору.

Підзаголовок «Пригоди зі скарбами та чудовиськами в часи визвольних змагань» ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100