Микола Махній : Еволюція інтимності: від Едему до Мережі : Анотація, уривок з книги.

Автор Микола Махній. Еволюція інтимності: від Едему до Мережі. У жанрах Монографії, підручники, Культурологія, Філосо...
 
Микола Махній : Еволюція інтимності: від Едему до Мережі : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Микола Махній "Еволюція інтимності: від Едему до Мережі" (фото 1)
Еволюція інтимності: від Едему до Мережі

Микола Махній

— Academia.edu, 2017. — 520 с.
— м.Київ. — Наклад 578 шт.

ББК: 88.5

Жанр:
Монографії, підручники
Культурологія
Філософська антропологія

Анотація:
Книга висвітлює еволюцію поширених моделей інтимності, трансформацію ставлення до статі і сексуальності у структурі соціокультурних взаємодій різних історичних епох.
З використанням значної кількості наукових джерел у контексті сучасної методології здійснено історико-психологічний аналіз інтимної сфери людського буття з біблійних часів до початку XXІ століття.
Для широкого кола читачів – студентів, викладачів, науковців, усіх, хто цікавиться запропонованою тематикою.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Виявлення змістовних атрибутів категорій “кохання”, “інтимності”, “сексуальності” як і раніше, продовжує залишатись актуальною проблемою, оскільки базові характеристики даних понять переживають суттєву трансформацію у сучасній глобально-омережевленій культурі.
В нашому дослідженні ми не претендуємо на впровадження нового визначення категорії “інтимного життя” або ж дискутування з приводу того, що є істинною інтимністю, а що – ні. В даній роботі ми розглянемо еволюцію поширених моделей інтимності, ставлення до статі і сексуальності у структурі соціокультурних взаємодій різних історичних епох.

ЗМІСТ

ПЕРЕДМОВА ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100