Ростислав Мельників : Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.) : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ростислав Мельників. Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.). У жанрах Поезія.
 
Ростислав Мельників : Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.) : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ростислав Мельників "Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.)" (фото 1)
Книжка Ростислав Мельників "Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.)" (фото 1)
Книжка Ростислав Мельників "Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.)" (фото 2)
Апокрифи степу : (поезія 1992-2012 рр.)

Ростислав Мельників

Видавництво Старого Лева, 2016. — 144 с.
— м.Львів. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 978-617-679-217-8

Жанр:
Поезія

Анотація:
«Апокрифи степу» – своєрідний зріз поетичного доробку Ростислава Мельникова за двадцять років: від часу виникнення «Червоної Фіри», співзасновником і учасником якої він був, – до 2012, коли поет, за його власним зізнанням, відкрив наступну сторінку своєї творчості. Утім, тут ви не знайдете характерних для подібних видань хронологічних чи біо-бібліографічних відсилань і відповідної композиційної побудови, адже це абсолютно нова книжка, що лише увиразнює неординарний художній світ автора та є черговою «спробою філології мандрів» (за влучним визначенням Леоніда Ушкалова).

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (14) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100