Богдан Завідняк : Баттіста Мондін. Логіка, семантика і гносеологія. Підручники систематичної філософії. Т. 1. : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Богдан Завідняк. Баттіста Мондін. Л...
 
Богдан Завідняк : Баттіста Мондін. Логіка, семантика і гносеологія. Підручники систематичної філософії. Т. 1. : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Богдан Завідняк "Баттіста Мондін. Логіка, семантика і гносеологія. Підручники систематичної філософії. Т. 1." (фото 1)
Баттіста Мондін. Логіка, семантика і гносеологія. Підручники систематичної філософії. Т. 1.

Богдан Завідняк

(Переклад: Богдан Завідняк)

— Місіонер, 2017. — 248 с. — (Серія: Підручники систематичної філософії).
— м.Жовква. — Наклад 300 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-658-191-7
ББК: Э210,0 М-77

Жанр:
Сучасні переклади
Філософське, релігійне
Філософська антропологія

Анотація:
Перший том серії підручників систематичної філософії у шести томах о. Баттісти Мондіна побудований на матеріалі християнської інтелектуальної традиції, покликаний висвітлити науку логіки, семантики і гносеології в ключі філософії буття. Це видання – відповідь відомого італійського експерта у філософських питаннях на заклик Святого Івана Павла ІІ поширювати знання філософії як пролегомени віри в третьому тисячолітті, що відповідає задуму енцикліки “Віра і розум”. Особливістю підручника є те, що його матеріал легко сприймуть навіть початківці у філософії; він містить однорідний і послідовний виклад важливих відомостей з логіки, семантики та науки про пізнання, які допоможуть розширити горизонти людського пізнання і осягнути об’єктивне знання про велич і фундаментальну сутність таїнственного явища буття. Книга адресована студентам філософії, богослов’я, катехитам і духовенству.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100