Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеляженко Юрій : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №87 : журнал : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олександр Апальков, Наслу...
 
Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеляженко Юрій : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №87 : журнал : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеляженко Юрій "Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №87 : журнал" (фото 1)
Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №87 : журнал

Олександр Апальков, Наслунга Влад, Шеляженко Юрій

(Переклад: Олександр Апальков, Хомутина Хельга, Проценко Микола)

Склянка Часу*Zeitglas, 2018. — 114 с. — (Серія: журнали).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Часописи
Романи, новели та оповідання
Есеї

Анотація:
В осінньому номері 87 міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» публікує оповідання Павла ПРОКОПЕНКА «ЛАНЦЮЖОК», Влада НАСЛУНГИ «ЯК ЗАВАРЮВАТИ ЧАЙ», Ярослава САВЧИНА «ЦВІТ НЕЩАСТЯ», новели Олександра ВОЛКОВА, Тетяни ГРИЦАН та Олександра БОКЛАГА.

Розділ Альтернативна проза представлений історичною оповідкою Анни Олександра ВІВЧАРИКА «ПОРТРЕТ КНЯГИНІ», та нарисами Олександра АПАЛЬКОВА «НЕМЕЦКО-БЕЛЬГИЙСКИЙ ДНЕВНИК» (продовження).

ПОЕЗІЯ презентує твори Володимира УТКИ-ОТКИ, Ніни КОРЕЦЬ, Миколи ПРОЦЕНКА, Федіра БЕЖНАРА, Василя КИРИЛЮКА, Антоніни ОСТРОЛУЦЬКОЇ, Юрія ШЕЛЯЖЕНКА, В`ячеслава ПАСЕНЮКА та новітніх українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нариси Віктора ПАЛИНСЬКОГО «…ІСТОРІЯ НЕ ДО КАВИ», Олени ПОЛЕВІНОЇ «ЧИ ПОДОБАЄТЬСЯ ВАМ КАРУЗО?», Миколи ПАЩЕНКА «ЯКЩО ПОКОПАТИ ГЛИБШЕ» та Костянтина РОДИКА «ПРОГНОЗ КНИЖКОВОЇ ПОГОДИ».
.
Галерея журналу представляна роботами Олени КУРОВСЬКОЇ та Олексія МАРТИРОСОВА.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100