Антон Санченко : Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Антон Санченко. Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість. У жанрах Мариністика, Роман-життєпис, Біогр...
 
Антон Санченко : Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антон Санченко "Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість" (фото 2)
Книжка Антон Санченко "Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість" (фото 3)
Круз та Лис. Напередодні : Вікі-повість

Антон Санченко

— Комора, 2020. — 272 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-617-7286-63-8

Жанр:
Мариністика
Роман-життєпис
Біографічне

Анотація:
Не дивно, що першою російською навколосвітньою експедицією командували німець та українець - саме українці та німці будували Російську імперію. Дивно те, як росіяни вміють привласнювати й робити "русскими людьми" всіх успішних діячів, навіть якщо прізвище одного з них фон Крузенштерн і він естляндський барон, а іншого Лисянський і він з козацького полкового міста. Взагалі, всі попередні біографії цих навколосвітніх мореплавців писали люди, яким навіть за кордон було виїхати не вільно. Це позначалося на похмурому стилі викладення, повному обов'язкових радянських штампів про пролетарське походження (навіть якщо ти барон), якусь мазохістську любов до російського матроса (навіть неясно, хто ж їм давав канчуків), відсутність сексу довгих три роки експедиції (навіть якщо полінезійки приходять на екскурсію на судно в самому намисті). Окремо слід було скаржитися на засилля німців і кпинити над скупими українцями. Між тим, тільки завдяки цим якостям наших героїв, які насправді називаються згуртованість та хазяйновитість, в тій імперії відбувалося хоч щось.

ЗАМОВИТИ
ЦІна 220 грн.
Картка 4149 6090 0636 5110 Антон Санченко
Надішліть свій ПІБ, телефон, номер Нової пошти на matelot@meta.ua
Вкажіть, кому підписати книжку

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100