Дмитро Лисюк, Євген Яненко, Levый Strauss : "Один Плюс Один" : Дуэты : Анотація, уривок з книги.

Автор Дмитро Лисюк, Євген Яненко, Levый Strauss. "Один Плюс Один" : Дуэты. У жанрах Поезія, Репринтне вид...
 
Дмитро Лисюк, Євген Яненко, Levый Strauss : "Один Плюс Один" : Дуэты : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Дмитро Лисюк, Євген Яненко, Levый Strauss ""Один Плюс Один" : Дуэты" (фото 1)
"Один Плюс Один" : Дуэты

Дмитро Лисюк, Євген Яненко, Levый Strauss

— Самвидав, 1999. — 64 с.
— м.Херсон. — Наклад 3027 шт.

Перевидання.

Жанр:
Поезія
Репринтне видання
Драма

Анотація:
Проза, балада, поезії, ТБ-сценарій, некрогімн, епіталами, мадрігали, імпровізації, замітки, антиутопія, колисанка, алколірика, п'єси, лібретто, все з намальовками або фотодокументами.
Російською, українською та англійською мовами.

Життя і діяльність Levого Straussа - задовга розмова. Чим саме він є, Levый Strauss? Кому потрібні пояснення вагою 25 627 KB, якщо не зазіповані? Хіба що комусь. І він їх таки отримає одного ласкавого сонячного дня. Якщо буде, кому пояснювати.
Levый Strauss

Репринтне піксельне видання раритетної книжки "Одін Плюс Одін", відскановане з оригіналу, який вийшов обмеженим накладом ще в 1999 р. і вийшов не одразу, про що вказано в анотації: свого часу згорів компьютер разом з макетом книги, і його довелось робити відпочатку.
Тобто є прецедент.
Тому автори особливо вдячні Автурі за мужність.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

...
2 Ну все, я уже пришел. В кого играем?
1 Кто там все время опаздывал?
2 И много курил. О! Знаешь в кого? Давай играть в Бродского и Рейна. Бродский опаздывал. Правда, он и курил.
1 В прогулки Бродского и Рейна по Венеции.
2 Ты из нас кто?
1 Ну Евгений, конечно. Что делать, если уж так?
2 Ага.
1 (тоном поэта) И ведь согласись, Иосиф, Баратынский гораздо значительнее Пушкина.
2 (прося подсказки) А что Бродский сказал?
1 Серьезнее.
2 (тоже тоном поэта) По крайней мере, серьезнее.
2 А чем знаменит Евгений Рейн?
1 Тем, что он знакомый Бродского.
2 А я читал-читал, и про коршуна, и ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100