Галина Крук : Сліди на піску : збірка поезій : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Галина Крук. Сліди на піску : збірка поезій. У жанрах Збірки лірики, Римований вірш, Верлібр.
 
Галина Крук : Сліди на піску : збірка поезій : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Галина Крук "Сліди на піску : збірка поезій" (фото 1)
Сліди на піску : збірка поезій

Галина Крук

— Гранослов, 1997. — 48 с. — (Серія: Поезії).
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 5-7039-0024-7

Жанр:
Збірки лірики
Римований вірш
Верлібр

Анотація:
До поетичної збірки переможиці Міжнародного конкурсу молодих літераторів "Гранослов" за 1996 рік Галини Крук ввійшли вірші 1989 - 1996 років. У передмові до книжки Ігор Римарук пише:
"Вересень 1997-го дарував мені і моїм друзям із різних міст України приємну несподіванку: переповнений зал Домініканського собору, в якому зібралися старші й молодші (переважно останні!) мешканці Львова (варіанти: Леополіса, Сінгапура…) на вечір поезії з напівжартівливою назвою «Гра в класики». [...] І пощез кудись набутий останніми роками скепсис, і нахлинуло раптово майже забуте вже почуття зворушення; і згадалися Герасим'юкові рядки з вірша "Крук" (перепрошую авторку цієї збірки за мимовільний каламбур): "ти поет / ти літаєш / навіть нині".
Навіть нині – у часи тотальних розчарувань, духовної захитаності, агресивної «попси» - є ще люди, які літають. Разом з поетами. Але що найдивніше – є ще поети!.. Які літають. Наодинці. Які знову ж таки, словами з цитованого вірша «гинуть від омерзіння». Але – не хочуть «перетравлювати падло», - навіть задля того, щоб літати.
Один із таких – таких «відмовників» - приходить нині цією книгою в українську літературу. Приходить каламутними водами кінця тисячоліття: не зневірюється. (Попри слова зневіри – без яких не обходився жоден справжній поет). Приходить крізь задимлені простори львівських кнайп – несучи в Слові клаптик чистого Неба.
Навіть нині.
Навіть у часи гри в класики."

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100