Маріанна Малина : Via Combusta, або Випалений шлях : Роман : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Маріанна Малина. Via Combusta, або Випалений шлях : Роман.
 
Маріанна Малина : Via Combusta, або Випалений шлях : Роман : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Маріанна Малина "Via Combusta, або Випалений шлях : Роман" (фото 1)
Via Combusta, або Випалений шлях : Роман

Маріанна Малина

Країна мрій, 2010. — 256 с. — (Серія: Фієста).
— м.Київ. — Наклад 3000 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-617-538-001-7
ББК: 84.4Укр6 М19

Жанр:
Молодіжне
Містичний детектив
Фантастичне

Анотація:
Є ділянка на небі — між двох знаків зодіаку, цих стрілок небесного годинника — Стрільця і Скорпіона,— яка має назву Via Combusta, що перекладається з латини як «випалений шлях». Люди, народжені цієї пори, називаються змієносцями й володіють унікальними здібностями. От і хлопець на прізвище Радний, що на санскриті означає «коштовність», не усвідомлюючи цього, простує своїм випаленим шляхом, який нещадна доля щедро вимостила гострим камінням, бездонними прірвами й непролазними хащами. І гадки хлопець не має, що він — драбина, здатна відкрити людству вихід у незнані світи. От тільки коли відчиняться небесні двері, що чигає за ними на самого Радного — нове життя чи невідворотна смерть?..

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (1) Де купити (1) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100