Анатолій Дністровий : Покинуті міста : Поезії, поеми : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Анатолій Дністровий. Покинуті міста : Поезії, поеми.
 
Анатолій Дністровий : Покинуті міста : Поезії, поеми : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Анатолій Дністровий "Покинуті міста : Поезії, поеми" (фото 1)
Покинуті міста : Поезії, поеми

Анатолій Дністровий

— Видавництво Сергія Пантюка, 2004. — 100 с. — (Серія: Зона Овідія).
— м.Хмельницький. — Наклад 1000 шт.

Жанр:
Поеми
Верлібр

Анотація:
"Покинуті міста" – п’ята поетична книга Анатолія Дністрового. Збірка об’єднала поетичний цикл «Перший автомобіль у Тернополі», поеми «Слово про життя людини», «Слово про життя людини ІІ», «Вічна катари». На тлі попередніх збірок автора книга відрізняється і стилістично, і тематично. Панорамний епічний розмах верлібрів і поем формує цікаву ретроспективу минулого культури, соціуму, повсякденного. Дністровий грається з ретроурбанізмом та культурою пам’яттю, зокрема через відтворення речей і їх плину, через показ побуту та історичних подій на Західній Україні упродовж модерної історії. Поема "Вічні катари" - експериментальний метаісторичний каскад із різних історичних епох, упродовж яких вистояло "чисте християнство", передане автором метафорою "вічних катарів".

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100