Ірен Роздобудько : Якби : роман : Анотація, уривок з книги.

Автор Ірен Роздобудько. Якби : роман. У жанрах Сентиментальне, Психологічне. Анотація: Якби можна було повернутися в минуле і щось змінити — х...
 
Ірен Роздобудько : Якби : роман : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірен Роздобудько "Якби : роман" (фото 1)
Якби : роман

Ірен Роздобудько

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2012. — 256 с.
— м.Харків. — Наклад 10000 шт.

Жанр:
Сентиментальне
Психологічне

Анотація:
Якби можна було повернутися в минуле і щось змінити — хто про таке не мріяв?
Навіть успішній журналістці й начебто щасливій дружині Ніці є що виправити. Є дівчинка з понівеченою психікою, є хлопчик, для якого життя скінчилося зарано. То вона сама — Ніка, що й досі затинається, — і її друг, загиблий в автокатастрофі. Щоб зустрітися з ними, не треба вигадувати машину часу — досить просто увійти до свого старого під`їзду...
Ні, вона не з`їхала з глузду, то лікар порадив: вона ж хоче працювати на телебаченні! Чи чого вона насправді хоче? Урятувати товариша своїх дитячих ігор? Або у 80-х, у добу дефіциту, стати в чергу за справжнім коханням?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (3) Де купити (1) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100