Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех : Письменники про футбол : літературна збірна України : Анотація, уривок з книги.

 
Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех : Письменники про футбол : літературна збірна України : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех "Письменники про футбол : літературна збірна України" (фото 1)
Книжка Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех "Письменники про футбол : літературна збірна України" (фото 1)
Книжка Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех "Письменники про футбол : літературна збірна України" (фото 2)
Письменники про футбол : літературна збірна України

Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Андрій Бондар, Юрій Винничук, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Володимир Сергієнко, САшко Ушкалов, Олександр "Фоззі" Сидоренко, Артем Чех

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2011. — 320 с.
— м.Харків. — Наклад 10000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-1385-5

Жанр:
Антології різних авторів
Спортивне

Анотація:
Антологія містить фантастичні й реалістичні, трагічні й сатиричні біографічно-публіцистичні та глибоко інтимні, але неодмінно «навколофутбольні» оповідання одинадцяти літературних форвардів України XXI сторіччя. У кожного із цих письменників свій «футбол», свої правила літературної гри — настільки різноманітні й непередбачувані, наскільки різноманітним та непередбачуваним може бути політ м'яча. На полі зустрінуться незмінний капітан поетів і прозаїків-<<двотисячників>> Сергій Жадан, великий містифікатор Юрій Винничук, універсально обдарований персонаж Фоззі (ТНМК), культовий автор Юрій Андрухович у ролі літописця українського футболу... Не обійшлося в «команді мрії» і без легіонера. А почесна роль судді в цьому товариському матчі призначається читачеві — вболівальнику сучасної української літератури!
Футбол та література — поняття одночасно далекі й близькі Красивий, успішний футбол є таким же мистецтвом, як і якісна література. Приємно бачити інтеграцію провідних українських письменників із грою, за яку вболівають мільйони шанувальників.
МИРОН МАРКЕВИЧ, головний тренер ФК «Металіст», Харків

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100