Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Олександр Ірванець, Максим Кідрук, Степан Процюк, Ірен Роздобудько : Двадцять письменників сучасної України: до 20-ї річниці незалежної України : антологія : Відгуки читачів.

 
Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Олександр Ірванець, Максим Кідрук, Степан Процюк, Ірен Роздобудько : Двадцять письменників сучасної України: до 20-ї річниці незалежної України : антологія : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Олександр Ірванець, Максим Кідрук, Степан Процюк, Ірен Роздобудько "Двадцять письменників сучасної України: до 20-ї річниці незалежної України : антологія" (фото 1)
Двадцять письменників сучасної України: до 20-ї річниці незалежної України : антологія

Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Олександр Ірванець, Максим Кідрук, Степан Процюк, Ірен Роздобудько

Фоліо, 2011. — 379 с.
— м.Харків. — Наклад 7500 шт.

Перевидання. Тверда обкладинка.
ISBN: ISBN 978-966-03-5741-9

Жанр:
Проза

Анотація:
Збірка, що присвячена 20-й річниці незалежності України і вийшла у видавництві «Фоліо», презентує творчість представників сучасного українського письменства, чиї імена вже давно відомі широкій читацькій аудиторії. Це й Оксана Забужко з її інтелектуальною прозою, і Сергій Жадан з його урбаністичною тематикою, і Ірен Роздобудьмо з її глибоким проникненням у психологію жіночої душі, і Юрій Винничук, котрий тонко відчуває український національний колорит, і Лада Лузіна, яка з захопленням займається творенням новітніх міських міфів та багато інших.

Вони різняться за віком, літературним досвідом, жанром, в якому працюють, про те всі разом доповнюють одне одного, створюючи цілісну картину сучасної української літератури.

Зміст:

Галина Вдовиченко "Брат", Юрій Винничук "Танго смерті", Лариса Денисенко "Гербарій", Любко Дереш "3D для Європи", Володимир Єшклієв "Таємні джерела сімейного порозуміння", Сергій Жадан "Атлас автомобільних доріг України", Оксана Забужко "Оце!!!" (З роману "Музей покинутих секретів"), Роман Іваничук "Домороси" (З роману "Хресна проща"), Олександр Ірванець "Білорусь", Максим Кідрук "Навіжені", Андрей Курков "Форель a' la нежность", Лада Лузина "Ночь Киева", Таня Малярчук "Aurelia aurita (медуза)", Марія Матіос "Апокаліпсис", Юрко Покальчук "Подорож довкола себе", Євген Положій "Там, де чисто і тихо", Степан Процюк "Ходулі для Морозенка", Ірен Роздобудько "Гуцулка Ксеня", Наталка Сняданко "Дідова історія", Олесь Ульяненко "Наказ".

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100