Аркадій Поважний : Кам'яний воїн : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Аркадій Поважний. Кам'яний воїн : роман. У жанрах Романи, новели та оповідання, Історичне, Пропонується ви...
 
Аркадій Поважний : Кам'яний воїн : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Аркадій Поважний "Кам'яний воїн : роман" (фото 1)
Книжка Аркадій Поважний "Кам'яний воїн : роман" (фото 1)
Книжка Аркадій Поважний "Кам'яний воїн : роман" (фото 2)
Книжка Аркадій Поважний "Кам'яний воїн : роман" (фото 3)
Кам'яний воїн : роман

Аркадій Поважний

— ТОВ КСК "Альянс", Запоріжжя, 2012. — 344 с.
— м.Суми. — Наклад 2013 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 9786177019083
ББК: Ш6 (4Укр-4Зп)

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Історичне
Пропонується видавцям

Анотація:
Основна фабула роману, це історична постать – Нестор Махно. Змальована не загальносприйнятними кліше – такий собі харциз-відчайдух, шибайголова і тому подібне. В романі «Кам’яний воїн» Нестор Махно це в першу чергу жива людина, зі своїми вадами і достоїнствами. Це тривкий процес формування із звичайного сільського хлопчика із бідної родини у того ким він потім став – ватажка най масштабнішого повстання селян 20-го сторіччя. Роман розчленований на етапи: дитинство, неспокійна юність, каторга, революція, еміграція. Кожен розділ це розлогі події, викладені динамічно. Замальовки селянського життя кінця 19-го початку 20-го століть. Також в романі проведений елемент містики. Твір від початку до кінця здатний тримати увагу читача.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100