Саня Малаш.

 
Саня Малаш
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Колонка

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Новий проект реалізовуватиме освітні програми у сфері літератури, книжкової справи, літературного менеджменту та дотичних сферах суспільного життя, які пов’язані з роботою над текстом.

Отож, в нашому випадку кожен двадцятий захотів скачані електрони матеріалізувати в паперовій версії. Оце і є „рекламна користь” від вільного розповсюдження інформації (піратів), щоправда, непряму рекламу не так вже й легко, а пряму шкоду теж неможливо порахувати, бо значна частина тих, хто скачував, просто не отримала б доступу до паперової книжки, навіть якщо дуже хотіла б: книжка була на полицях переважно київських книгарень та мережі книгарень «Є».

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Читач
Саня Малаш

м.Київ, Київська обл.

Улюблені жанри:

Улюблений вислів:

У цьому світі, який все ще належить чоловікам, жінка повинна багато чого вміти. (Кирил Топалов)

Улюблені автори:

Степан Процюк, Тетяна Белімова, Ліна Костенко, Лілія Батюк-Нечипоренко, Олександр Довженко, Галина Тарасюк...

  Відгуки (2)
Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Книжка Відгук
О.Козинець
27.10.20
Саня Малаш (Оцінка: Варто прочитати)

Роман "Картка Марії" присвячений молодому чоловікові, якому з'явилася сама Діва (точніше, Баба) Марія, щоб допомогти зробити три головні речі. Ні, не посадити дерево, але знайти справу, яка буде одночасно й заробітком, і покликанням. Ні, не побудувати будинок, але сформувати міцне коло, що складатиметься з вдячних друзів, знайомих і поціновувачів його таланту. Ну, й сина або доньку народити, якщо герой встигне цим перейнятися, виконуючі попередні два життєвих завдання.
Що особливо сподобалося? Авторова віра в диво, прагнення того, щоб усі персонажі жили в казці й почувалися в ній органічно.
Що я доопрацювала б? Хотілося б більше долання перешкод у сюжеті, бо інколи все здається занадто легким.
Кому читати? Всім, хто не дуже бридиться містикою, особливо християнською. Тим, хто цікавиться додуманими біографіями знаменитостей і вірить, що можна уві сні переплутати Францію зі Словенією.
Кому не читати? Любителям трилерів, жахів та іншої чорнухи, бо в "Картці Марії" все це дуже скупо змальовано.
Загалом українськомовної оригінальної мотиваційної прози в сучасній літературі небагато, тож цінуймо вихід друком "Картки Марії". Відгуки на книжку

М.Карп'юк
27.10.20
Саня Малаш (Оцінка: Варто прочитати)

Я б радила повість "Дорога додому" молодим батькам, а також дідусям і бабусям насамперед, бо вони а) не завжди в курсі того, що відбувається з їхніми дітьми й онуками, щойно ті переступають поріг школи, б)можуть не помічати, що поряд існують неблагополучні сім'ї, які калічать своїх малих, адже не звикли поводитись інакше. Хочу, щоб цю книжку прочитали й школярі та глянули на себе ніби збоку: хто вони в цій системі? Люди чи вовки? Чи нещасна здобич, єдиний порятунок для якої - тікати, доки є сили?
І, звісно ж, "Дорога додому" мала б стати настільною книгою для вчителів, особливо коли вони ось-ось віддаляться від звичайних класів і підуть керувати іншими педагогами.
Оповідання - це емоційне полегшення після катарсису, який дає повість. І їх теж раджу всім - для сміху й для серйозних роздумів, бо кожна оповідка водночас і веселить, і змушує бідкатись. А в цьому і є талант авторки - ти співчуваєш, радієш, регочеш і плачеш над пригодами героїв і почуваєшся завжди природно, мовби все те відбувається в реальності. Відгуки на книжку

Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100