Марія Карп'юк : Дорога додому : повість, оповідання : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Марія Карп'юк. Дорога додому : повість, оповідання. У жанрах Романи, новели та оповідання, Збір...
 
Марія Карп'юк : Дорога додому : повість, оповідання : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Марія Карп'юк "Дорога додому : повість, оповідання" (фото 1)
Дорога додому : повість, оповідання

Марія Карп'юк

— Видавництво "Фенікс", 2016. — 176 с.
— м.Київ. — Наклад 500 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-136-385-3
ББК: 84(4Укр)6-44

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Збірки прози

Анотація:
У дебютній книжці Марії Карп’юк «Дорога додому» вміщено однойменну повість та оповідання. Персонажі творів – звичайні люди, в яких прокидається те, на що вони зовсім не очікували. Чи зможуть герої впоратися із собою і чи знайдуть шлях до закамарків душі – дорогу додому?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

27.10.2020
Саня Малаш (Оцінка: Варто прочитати)

Я б радила повість "Дорога додому" молодим батькам, а також дідусям і бабусям насамперед, бо вони а) не завжди в курсі того, що відбувається з їхніми дітьми й онуками, щойно ті переступають поріг школи, б)можуть не помічати, що поряд існують неблагополучні сім'ї, які калічать своїх малих, адже не звикли поводитись інакше. Хочу, щоб цю книжку прочитали й школярі та глянули на себе ніби збоку: хто вони в цій системі? Люди чи вовки? Чи нещасна здобич, єдиний порятунок для якої - тікати, доки є сили?
І, звісно ж, "Дорога додому" мала б стати настільною книгою для вчителів, особливо коли вони ось-ось віддаляться від звичайних класів і підуть керувати іншими педагогами.
Оповідання - це емоційне полегшення після катарсису, який дає повість. І їх теж раджу всім - для сміху й для серйозних роздумів, бо кожна оповідка водночас і веселить, і змушує бідкатись. А в цьому і є талант авторки - ти співчуваєш, радієш, регочеш і плачеш над пригодами героїв і почуваєшся завжди природно, мовби все те відбувається в реальності.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100